25 hyggelige pyjamas, du aldrig vil tage af

Hvis du ønsker at opgradere din natlige rutine med et stilfuldt par pyjamas, vi fik dig dækket. Fra sæt til kjoler, vi valgte vores favoritter, som du vil bo i, tilgængelig til alle prispunkter. Stol på os, når vi siger, at disse jammies får dig til at se og føle dig godt til din skønhedssøvn.

1. Bedste overdimensionerede shorts og T-shirt pyjamas sæt:
Længe leve den overdimensionerede t-shirt i seng, undtagen nu Kan du få den til at føle sig lidt mere komplet med et matchende par shorts, der er lige så behagelige. Sættet har letvægtsstrikket stof, der holder dig kølig og hyggelig. Shortsen med en sød knapdetalje er tilgængelig for $35.

2. Bedste satin shorts pyjamas sæt:
En sjov matchende par satin jammies kan gøre din sengetid rutine føler måde mere luksuriøse og afslappende. Dette shortssæt Fås i flere udskrifter—fra polka dots til pinstripes og blomster-og det er så behageligt.

3. Bedste langærmet jersey pyjamas sæt:
Hvis du foretrækker at bære lange ærmer i seng, er dette drømmende sæt hver øre værd. Materialet er et blødt og elastisk jerseystof, der føles som smør mod din hud.

4. Bedste langærmet silke pyjamas sæt:
Dette silkeagtige langærmet sæt vil putte dig i seng bedre end nogen anden sengetid ritual. Det er så glat, blødt og let, at du kan bære det hele året rundt. Det kommer også i syv legende udskrifter, herunder denne cheetah mulighed, regnbue striber og plaid.

5. Bedste bokser kort pyjamas sæt:
For dem, der finder sig i at stjæle deres partners boksershorts i seng, er det tid til at få dit eget stilfulde par, som disse satin polka dot dem fra Aerie. Du kan enten gøre det til et tredelt sæt med den matchende satin Langærmet og tank top eller blande og matche.

6. Bedste bambus pyjamas sæt:
Kyte Baby er et babymærke, der startede, efter at grundlæggeren havde brug for at finde en løsning på sin datters kroniske eksem. Efter at have bemærket, at hun ville tage pyjamas af om natten for at forblive kølig og stoppe med at ridse, hun opdagede, at bambusafledt stof er tre grader køligere end bomuld og allergivenligt. Mærket er for nylig udvidet til at omfatte voksne pyjamas, så alle kan høste kølefordelene ved disse hyggelige pj ‘ er.

7. Bedste langærmet pyjamas kjole:
Ifølge korrekturlæsere spikrede Skims det med denne lange ærme, klassiske pyjamakjole med scoophals. Det er fantastisk til både at slappe af og sove. Denne anmelders kommentar siger det hele, da hun siger, at det er “så smigrende, blød, og behagelig.”

8. Bedste shorts og kortærmet pyjamas sæt:
Du kan ikke gå galt med dette comfy shorts sæt. Materialet er åndbart, let og bevæger sig frit med din krop uden at føle, at du bliver sammenfiltret i det, mens du sover om natten. Vi elsker, at sættet har gul trimning og en gul løbebånd på shortsen for en sjov farvefarve.

Skriv et svar