De 10 bedste øjencremer til enhver hudproblem, ifølge hudlæger

Når det kommer til området under øjnene, vil mange mennesker gøre alt for at forhindre tegn på aldring, mørke cirkler, puffiness og meget mere. Fra at købe dyre cremer under øjet til at slå på øjenpletter hver morgen, er der mange måder at løse disse bekymringer på. Men med så mange forskellige øjencremer på markedet kan det være en udfordring at finde den bedste til dine specifikke behov.

“Øjencremer kan have mange fordele, hvis de indeholder de rigtige ingredienser og er formuleret til dine specifikke hudproblemer,” forklarer MD, grundlægger af Sobel Skin og deltager i dermatolog og dermatologisk kirurg. Uden de rigtige ingredienser vil din specifikke bekymring ikke blive målrettet, og du spilder din tid og penge, især da nogle ingredienser modvirker hinanden.

For at finde ud af, hvilken øjencreme der er bedst til din hudproblem, talte vi med tre top dermatologer for at se, hvad de anbefaler, og hvorfor.

Bedste øjencreme til mørke cirkler: ISDIN
Når du behandler mørke cirkler, forklarer Blair Murphy-Rose, M. D., en ny York City-baseret hudlæge, at du vil kigge efter produkter, der indeholder lysende ingredienser, som vitamin C. For at behandle mørke cirkler anbefaler Robyn Gmyrek, M. D., en bestyrelsescertificeret hudlæge for Parkvisning Laser dermatologi på Manhattan, dette ISDIN One som: “det indeholder vitamin K, en ingrediens, der har vist sig at reducere mørke og udseendet af blodkar (aka den lilla misfarvning under øjnene).”Cremen indeholder også peptider til at stimulere nyt kollagen og elastisk væv og bruger hero-hudplejeingredienser som glycerin, hyaluronsyre og vitamin C og E.

Bedste øjencreme til tør hud: Kiehl ‘ s
Når man behandler tør hud under øjnene, siger Dr. Murphy Rose at kigge efter fugtgivende ingredienser, som sheasmør. For at behandle tør hud under øjnene anbefaler Dr. Sobel Kiehls cremede øjenbehandling med Avocado. “Det er formuleret med avocadoolie til at hydrere og glatte din hud, samtidig med at det lyser udseendet af området under øjet,” siger han.

Bedste under-øje creme til puffiness: den almindelige
Når du behandler puffiness, skal du kigge efter ingredienser som koffein, arnica og vitamin K forklarer Dr. Murphy-Rose. Alle disse ingredienser, siger hun, reducerer hævelse ved at målrette blodkar og øge cirkulationen. Dr. Gmyrek anbefaler dette budgetvalg, da det indeholder koffein, hvilket reducerer udseendet og puffiness og hyaluronsyre for at holde huden hydreret.

Bedste creme under øjet til hængende hud: La Mer
Sagging hud opstår som vi alder og vores ansigt mister kollagen og elastin. Dr. Gmyrek anbefaler La Mer ‘ s The Lifting Eye Serum til at behandle det. “Selvom der ikke er videnskabeligt bevis for at bevise dets effektivitet, hjælper dette serum med at løfte og stramme udseendet af øjenhuden, mens du bruger det,” siger hun. “Det indeholder et proprietært ‘Strækmatrikskompleks’, der løfter og fastgør denne sarte øjenhud.”

Skriv et svar