De 16 hudplejeprodukter, som denne toprangerede hudlæge bruger til klar og lys hud

Rens, fugt, sove, gentag—eller ej. Fra de 18-produkt maksimalister til de one-and-done movers og shakers, alles hudpleje rutine adskiller sig. I am til PM udforsker vi morgen-og aftenrutinerne hos mennesker med forskellige hudplejeproblemer, fra at målrette acne til at omfavne vegansk skønhed.

Alder: 39

Hudtype: kombination

Hudproblemer: hyperpigmentering

Hvis du har et hudplejespørgsmål, Dr .. Michelle Henry vil have svaret—det er derfor, vi bad hende om at være på vores ekspertpanel til vores årlige Beauty Crush-priser. Som bestyrelsescertificeret hudlæge og Harvard-uddannet Mohs-kirurg gør hun det til sin forretning at vide, hvordan man behandler alle hudtyper, toner og forhold. Plus, hun har altid sin puls på de nyeste hudplejelanceringer og teknologi (Seriøst, følg hende på Instagram @drmichellehenry, så du ikke går glip af hendes informative indlæg).

At blive hudlæge var lidt serendipitøs for Dr .. Henry, selvom, som hun altid troede, at hun skulle blive brystkræftkirurg. “Hvis jeg går tilbage og ser på mine mønstre, har jeg altid været ret interesseret i hudpleje fra selv den tid, jeg var i mellemskolen,” deler hun med HelloGiggles over telefonen. Dengang, hun erkendte behovet for eksfoliering for at kontrollere sin acne-udsatte hud og Buf-Puf eksfolierende svampe til fysisk, men forsigtigt, buff væk buildup—et produkt, hun stadig bruger den dag i dag. Da hun er blevet ældre og klogere, følger hun det, hun kalder en forsætlig hudplejerutine—hvilket giver hendes hud det, det ser ud til at bede om på en given dag. Her, hun deler de produkter, hun bruger til at holde huden klar, hendes mørke cirkler under kontrol, og hendes hudfarve lys.

A. M.
“Jeg er en meget effektiv natugle, så fordi jeg ikke går i seng tidligt, vil jeg have en Udsæt fest om morgenen,” siger Dr. Henry. “På min ideelle dag, efter at have sovet seks til syv timer, vågner jeg op og mediterer—jeg er trænet i transcendental mægling—og praktiserer yoga.”Når hun er færdig, starter hun sin hudplejerutine, der begynder med en lysende rengøringsmiddel. Hun vil enten gå med HoliFrog Superior Omega Nutritive Gel vask, da det ikke stripper hendes hudbarriere, eller hun vil bruge Perricone MD MD Vitamin C Ester Citrus Brightening Cleanser, når hun har brug for en mere robust rensning.

“Nogle gange bruger jeg min receptpligtige retinoid om morgenen, da jeg er udsat for acne. Jeg bruger Altreno, som jeg kan lide, fordi det også har kollagen og hyaluronsyre. Plus, det er ret acceptabelt, ” siger Dr. Henry. På de Dage, hun ikke bruger retinol, fortsætter hun med et C-vitamin serum. “Jeg kan godt lide den fra BeautyStat—det er et dejligt, stabilt C-vitaminserum i et elegant præparat. Jeg nyder tekstur; det fortsætter næsten mat, ” siger hun. “Plus, det blev lavet af en kemiker, der har arbejdet for store virksomheder som est Kriste Lauder og L’ or Larsal.”(Sidebemærkning: kemikeren, Ron Robinson, var også på vores ekspertpanel for Beauty Crush-priserne.)

Til sin fugtighedscreme bruger hun enten det budgetvenlige Olay Collagen peptid 24 fugtighedscreme eller den super luksuriøse La Prairie Skin Caviar. “Jeg er freaked ud om mit kollagen, så jeg kan godt lide at Olay one har peptider til at stimulere dem,” siger Dr. Henry. “Plus, det er tilgængeligt til et let prispunkt, og det er meget fugtgivende.”Den kaviarinfunderede er til, når hun føler sig fancy og har brug for lidt ekstra hydrering, forklarer hun.

Derefter, for at afslutte sin morgen hudpleje rutine, hun vil anvende solcreme. Lige nu skifter hun mellem Supergoop! Usynlig solcreme og Kiehls daglige væske SPF 50. Dr. Henry forklarer, at Supergoop! er helt gennemsigtig, og Kiehls mulighed ser godt ud på brun hud, hvilket ikke altid er tilfældet med mineral solcreme.

Det opsummerer næsten hendes morgen hudpleje rutine, selvom en ting mangler. Da Dr. Henry bruger så meget tid sammen med patienter, er hun fast ved at bruge håndrensere. Men at bruge dem ofte kan føre til udtørrede hænder, så hun stoler på sin EOS Shea Better Hand Cream for at holde dem fugtige. “Jeg kan godt lide, at den har en dejlig, subtil duft, der ikke kan lide at udløse mig hele dagen og ikke er påtrængende, og jeg kan godt lide, at den har en masse fugtgivende sheasmør,” siger hun om denne apoteksperle.

På det seneste har Dr. Henry været travlere end normalt, da hun forbereder sig på at åbne sin praksis. Typisk arbejder hun 50 timer om ugen med patientpleje, for ikke at nævne alt det arbejde, hun udfører uden for det, men nu arbejder hun omtrent 16 til 18 timer om dagen. Så når hun kommer hjem, er det primære, hun vil gøre, at slappe af. “Det første jeg gør, når jeg kommer hjem, er at lave en kop te—jeg elsker te,” deler hun og tilføjer, at hun vil drikke noget koffeinfrit.

Når hun først er afviklet lidt og besvaret et par resterende arbejds-e-mails, hun hopper ind i brusebadet. Mens hun vasker sin krop der, er hun fast ved at vaske sit ansigt ud af brusebadet. “Jeg kan godt lide at se mig selv i spejlet, da jeg føler, at jeg kan være mere bestemt. Nogle gange bruger jeg Buf-Puf, og jeg kan godt lide at se i spejlet og se, hvilke områder der ser lidt mere tilstoppede ud, så hvis jeg står foran spejlet, kan jeg forstørre områder af bekymring og være særlig opmærksom på dem—det kan jeg ikke rigtig gøre i brusebadet,” siger Dr. Henry.

Hun vil enten bruge Cleansing Foam, da det har lidt salicylsyre i det, eller hun vil bruge Repleniks Acne Solutions Gly/Sal 5-2 Cleanser, som hun forudsiger, at hun vil bruge oftere, da vejret bliver varmere, og hvis hendes hud føles lidt olierigere end normalt. “Det har 5% glycolsyre og 2% salicylsyre—så jeg bruger det, hvis jeg er udsat for acne,” siger hun. “Plus, glycolsyre er en eksfoliativ og et fugtighedsbevarende middel, så jeg kan godt lide det faktum, at jeg får begge dele.”

Skriv et svar