Denne nye rene Mascara blev sat gennem 12-timers dage, svedige aftener og endda en lur

I teorien lyder ren skønhed godt. Men så hårdt som jeg har forsøgt at “rydde op” hvad der er i min makeup taske, er der et produkt, der næsten har været umuligt at finde: mascara. Min mor, søster, og jeg har alle delt vores irritationer over jagten på en god ren mascara. Vi har alle vores andre foretrukne naturprodukter i skak, men hvis du kiggede ind i vores badeværelsesskuffer, ville du finde vores eftertragtede Covergirl, Maybelline og L ‘ Oralal tubes. Det er klart, at søgningen har været vildt mislykket-se: ødelagte kontaktlinser, streaky messer, brændende øjne—indtil nu.

Shimmying ind i min lineup i et lyst rødt rør var Kjær .eis ‘ im-Possible Mascara, en højtydende formel, der også er certificeret økologisk. For at være ærlig var jeg en hardcore skeptiker, men efter flere lange dage og en utilsigtet lur iført det, er jeg en troende.

Den største knogle, jeg skal vælge med ren mascara, er, hvor meget jeg har fundet det flager og pletter. Hvad er meningen med at sætte nogle på, når det hele bare falder af fem minutter senere? Kjær .eis ‘ nye formel gør intet af den slags. Jeg forventede striber efter et par tolv timers dage eller endda noget blidt udtværing efter en pakket weekendeekend, men da jeg vendte hjem, blev mine øjenvipper stadig pustet ud og løftet.

Det, der imponerede mig mest, var, da jeg ved et uheld faldt i søvn i mascaraen (hovsa). Jeg sover i maven, og på trods af at jeg blev presset ind i puden i to timer midt på en lørdag eftermiddag, vågnede jeg op for at finde mine vipper perfekt intakte. Magi? Eventuel.

Det kan også være ingredienserne. Mascaraen består af bivoks, carnaubavoks og akaciegummi for at holde dine vipper skyhøje og ser fulde ud. Og jeg var overrasket over, at det gav mig en meget lignende effekt som den gamle trofaste formel, jeg normalt vender mig til (med en mindre end stjernernes ingrediensliste). Dette adskiller mascaraen fra de andre formler, som mærket har lanceret; det er ikke kun forlængelse eller volumi .ing—denne lille skønhed kan gøre begge dele med sin dobbeltsidede stav.

Sammensætningen er ikke for lurvet, når det kommer til faktisk at nære dine vipper, i stedet for at lade dem være høje og tørre, når mascaraen kommer ud. Du finder hindbærfrugtvand der for at forynge dine vipper, solsikkefrøolie for at stoppe brud og marulaolie, som har fugtgivende og beskyttende egenskaber, der er blevet støttet af en undersøgelse.

For at forsøde aftalen er mascaraen også langt mere bæredygtig end hvad du henter fra apoteket. Ligesom Kjær .eis ‘ andre mascaraer og skønhedsprodukter kan du bestille påfyldninger til dit rør til et jordvenligere valg. Overalt har jeg fundet, at du ikke rigtig kan tabe med denne mascara.

Så tro mig, når jeg siger en ren, organisk mascara, der ikke vil være over dit ansigt, så snart du går ud af døren, eksisterer faktisk. Shop den nye lancering fra Kjær .eis og slutte sig til os apotek-til-renere-skønhed konverterer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *