Denne Pomade blyant er det eneste produkt, der giver mine sparsomme bryn langvarig Definition

Velkommen til Game-Changers, en ugentlig serie, hvor vi afslører de hellige grail—skønhedsprodukter, vi elsker nu-dem, der reddede vores hår, rydde vores hud og på en eller anden måde ændrede vores liv.

Nogle mennesker kan knalde på nogle pande gel og hovedet ud af døren, men jeg er ikke en af dem. Jeg har sparsomme bryn, der ser ud som om de vil kanalisere 90 ‘ers æra blyant stilarter, men jeg forsøger at ligne Cara Delevingne. Desværre er det ikke i kortene for mig at have lignende buskede bryn, men takket være Too Faced ‘ s Pomade i en blyant er jeg lidt tættere end jeg var før.

Da mine bryn er naturligt tynde, bruger jeg pandepomader og blyanter til at give mig et semi-skulpturelt, men alligevel naturligt look. Mens der er nogle gode pandepenne og blyanter, har intet enkelt produkt hjulpet mig med at opnå mine # bro .goals og opholdskraft, som jeg vil—indtil jeg prøvede denne Pomade i en blyant.

Navnet siger det hele: det er en pomade formel med en innovativ nem at bruge blyant. I modsætning til traditionelle potpomader, som er stærkt pigmenterede og hurtigt kan tage dig fra skulptureret til Groucho Mar., er denne blyant meget subtilere takket være sin lidt voksere struktur. Selv hvis jeg ved et uheld anvender for meget pres, er linjen Aldrig hård.

For at bruge børster jeg først gennem mine bryn med den vedhæftede spoolie og leder hårene opad, så jeg kan se de sparsomme områder. (Da produktet ikke glider rundt som en traditionel pomade, behøver jeg ikke bekymre mig om at lave et smudgy rod.) Ved hjælp af en let hånd tegner jeg derefter en tynd linje under mine bryn og børster farven op i hårene for en indledende udfyldning. Dernæst skaber jeg hårlignende streger. Blyanten har en oval-møder-diamantform, som jeg typisk ikke kan lide, men denne har en spids spids, der giver mig mulighed for at skabe hårlignende definition. Derefter tegner jeg en lys linje fra min bue til halen på min pande til definition og anvender mere pres for en dybere farve på enden af min pande. Til sidst giver jeg mine bryn en børste igennem og sætter dem med mærkeets Brynparykgel.

Selvom jeg plejede at være en loyal pot pomade-bruger, indrømmer jeg, at de aldrig havde den ikke-udtværede kraft i denne alt for Ansigtsblyant. Plus, i modsætning til min gamle metode til at bruge både en pomade og en blyant, gør dette alt-i-et-produkt Min pandefyldningsopgave hurtigere og lettere.

Jeg bekymrer mig ikke længere om at se ud som om jeg limer to stykker byggepapir over mine øjne, og når mine pande er indstillet, springer de ikke. Selv på dage, hvor jeg ikke afslutter min rutine med Pandeparyk, forbliver de på plads, hvilket er en imponerende bedrift i betragtning af at jeg bor i det fugtige syd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *