Dette $ 15 pulverfundament blev viralt på TikTok—og nu er jeg tilsluttet

Velkommen til Game-Changers, en ugentlig serie, hvor vi afslører de hellige gral skønhedsprodukter, vi elsker nu—dem, der reddede vores hår, ryddet vores hud, og, på en eller anden måde, ændrede vores liv.

Når det kommer til foundation, er jeg en ekstremt fin person. Jeg ser efter formler, der er medium dækning—ikke for ren, ikke for tung. De skal dække min rosacea uden at føle sig som spackle på min hud, skal tilgive de meget strukturerede områder i mit ansigt og afstå fra at slå sig ned i mine fine linjer og store porer, og de skal føle sig åndbare og lette. Endelig skal de se naturlige ud og tilbyde en My-skin-men-bedre effekt. Som sagt er jeg ekstremt fin.

På trods af mit strenge sæt standarder er jeg altid åben for at teste ny makeup. Selvom det er sandt, at jeg sjældent er imponeret over resultaterne, fortsætter jeg i håb om, at jeg er på vej til at finde en ny favorit. Den seneste formel til at vække min interesse kom med tilladelse fra TikTok. Jeg taler om L ‘ or Primals ufejlbarlige friske slid 24h pulver Foundation. Det er kun $15, og brugerne er begejstrede for sin glatte dækning og naturlige matte finish.

Jeg har rosacea, og det er hovedsageligt centreret midt i mit ansigt, der spænder over min næse og kinder. Selvom så mange andre fonde har svigtet mig tidligere, jeg holdt håb om denne, da jeg havde set så mange TikTok-videoer, der viser rødme og misfarvning, der er forklædt i et fald.

L ‘ or Primal ufejlbarlig frisk slid 24 timer pulver Foundation er pakket i en bærbar plast kompakt, der leveres komplet med en standard makeup svamp. Jeg påførte den på min blotte hud ved hjælp af den ledsagende svamp ved at skubbe på fundamentet i lange streger, før du let klappede den ud for at blande. Umiddelbart efter påføring blev min rosacea straks forklædt. Det dækkede endda mærker efter udbrud, jeg har langs min kæbe-jeg var imponeret.

Det bedste er, at strukturen ikke følte sig overvældende tung eller kalkholdig. Selvom jeg påførte et generøst lag af pulveret på min hud, føltes det let og åndbart. Jeg var i stand til at modstå timers slid, hvilket måske ikke lyder af meget, men for en som mig, der foragter følelsen af mest makeup, det var stort.

Jeg havde kun to bekymringer, men de havde hurtige rettelser. Den første var, at den efterlod en intenst mat finish, og da jeg er vant til duggede, satinlignende finish, tog det noget at vænne sig til, men det var ikke noget, som en velplaceret highlighter ikke kunne hjælpe. Min anden bekymring var, at det ikke dækkede mine mørke cirkler så godt som jeg ville have ønsket. Igen, dette var ikke en dealbreaker. Alt det krævede var et strejf af concealer lagdelt over toppen for at gøre mit under-øjenområde lysere.

Min største bekymring er, at der kun er 16 nuancer i alt. Selvom der er et par muligheder for mennesker med dybe hudfarver, synes størstedelen af nuancerne at være taget højde for mennesker med lysere hudfarver. På grund af denne mangel på rækkevidde vil jeg gerne se en betydelig skyggeudvidelse, så flere mennesker kunne nyde dette fantastiske produkt.

I slutningen af dagen vil jeg bestemt anbefale L ‘ or Primal ufejlbarlig frisk slid 24h pulverfundament, især hvis du foretrækker matte finishformler eller kæmper med enhver form for rødme eller fedtet hud. Ikke kun går det langt så langt som dækning, men det er super nemt at røre op hele dagen takket være det medfølgende svamp og makeup spejl. Alt, hvad der er tilbage at sige, er tak, TikTok, for endnu en fantastisk makeupanbefaling.

Skriv et svar