Dette Biossance Serum er Reeseeritherspoon ‘ s hemmelighed til behandling af mørke pletter og lysende hud

Reese .itherspoon har aldrig været genert over at dele sine glamourøse hemmeligheder, herunder hendes go-to læbestift skygge og overkommelig must-have hår maske. Og for dem, der er ivrige efter at efterligne hendes praktisk talt ubesværede glød, behøver du ikke adgang til en æstetiker i Holly .ood-klasse for at gøre det.

Skuespillerinden lagerfører sine badeværelseskabe med bæredygtigt og rent skønhedsmærke Biossance, som du faktisk kan finde på hylderne i nogle af dine yndlingsbutikker, som Sephora. Den gode nyhed? Fra nu indtil 30. August tilbyder Biossance op til 25% rabat på sine bedst sælgende hudplejeprodukter under sit salg af venner og familie 2021 med kode FRIEND25 ved kassen. Endnu bedre? Salget inkluderer et par ting, som Withitherspoon sværger ved—så du kan efterligne hendes strålende hudfarve uden at bryde banken.

Køb det! S .ualane + Vitamin C rosenolie, $54 med kode FRIEND25 (orig. $72), biossance.com

For én, Biossance er Squalane + C-Vitamin Steg Olie er blandt Witherspoon mest anvendte elementer, sandsynligvis takket være fugtgivende squalane, opstrammende chios crystal olie, og anti-aging C-vitamin, som hjælper med at selv huden tone og tekstur. Hun fortalte tidligere folk, at hun elsker sin bekvemme rejsestørrelse, og at den hydrerer tør hud.

Hun bemærkede også, at hun elsker S .ualane + Omega cremen, da den ikke er for overvældende for dem, der er følsomme over for duft, på grund af det bløde, naturlige Damaskus rosenbladekstrakt. “Det er ikke stærkt parfumeret så godt. Jeg er virkelig følsom over for lugt, og det er en ting, der virkelig kan afskrække mig produkter, og det er bare så let, og jeg blev bare blæst væk af, hvor effektivt det hele overvejede, hvor rent det også er.”

Køb det! S .ualane + C-Vitamin Dark Spot Serum, $47 med kode FRIEND25 (orig. $62), biossance.com

En anden af hendes hellige grails, reliesitherspoon er afhængig af produkter pakket med C-vitamin, som Biossance s .ualane + Vitamin C Dark Spot Serum, til fading mørke pletter og hyperpigmentering forbundet med aldring. “Jeg er 45 nu. Min hud er totalt ændret. Graviditet ændrede virkelig min hud. Jeg har nogle mørkere pletter,” fortalte hun tidligere People. Det indeholder ikke kun s .ualan for at beskytte mod fugttab, men serumet kan også prale af C-vitamin og hvid shiitake-svamp for at minimere pigmentering, forhindre ny misfarvning og lysere huden for en ungdommelig glød.

Selvom dine nuværende hudplejeproblemer ikke inkluderer mørke pletter eller tørhed, kan inkludering af S .ualane i mange af Biossances genstande i høj grad gavne din hud og resultere i en samlet forbedring af din hudfarve. “[Squalane] opretholder hudens fugtbarriere og hydrering, og er også en antioxidant, der har anti-aging egenskaber for at neutralisere miljømæssige skader,” Rachel Nazarian, MD, en New York-baseret hudlæge og fellow af American Academy of Dermatology tidligere fortalt Sundhed.

Menseritherspoon muligvis er en global ambassadør for Biossance nu, skuespillerinden opdagede faktisk mærket, mens han gennemgik hylderne på Sephora. Hun fortalte folk, at hun havde været nysgerrig efter ren skønhed i et stykke tid, bemærket Biossance hos Sephora og begyndte at bruge produkterne alene. “Jeg blev blæst væk af ikke kun hvor effektive de var, men også den bæredygtighed og videnskab, der er indbygget i brandets hudplejelinje.”Whatitherspoon værdsatte også, at virksomheden var kvindelig ledet, med kvindelige forskere, der arbejdede med formlerne. Den tidligere Legally Blonde stjerne har delt sine roser for Biossance, kreditering det på en Instagram indlæg med at hjælpe hende til at opnå sin sundeste hud nogensinde.

Uanset om du ønsker at hente et eller to skønhedsprodukter eller overhaler hele din hudplejeopstilling, er det lige nu det perfekte tidspunkt at gøre det, da du kan drage fordel af Friends and Family-salget fra celebrity-approved Biossance. Shop favoriteitherspoon foretrukne produkter, samt mærkets bestsellere nedenfor. Og glem ikke at bruge koden FRIEND25 ved kassen for at tage 25% rabat på varerne i din kurv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *