Dette er hvad du skal vide, før du laver sukkerskalle Makeup på Hallo Halloweeneen

D .a de los Muertos, alias Day of the Dead, er en to-dages me .icansk ferie, der hæder familiers afdøde forfædre gennem forskellige traditioner. Familiemedlemmer vil typisk oprette et alter med billeder af dem, der er gået med ofrendas (tilbud), som er Gaver til dem, der passerede. “Vi satte et Alter op med billederne af vores kære, der døde, og tilføjer et par af deres yndlings ting som bagværk, deres yndlingsdrinks eller godbidder og morgenfrueblomster,” siger Yasmin Maya, grundlægger af Birdy Lashes and Beauty. “Vi kommer normalt sammen i bøn, spiser pan de muerto, og samme aften tænder vi lys for at hjælpe med at guide vores elskede sjæle til deres besøg.”

Ud over ofrendas vil folk i hele me .icos byer male deres ansigter i makeup med sukkerskaller og pynte sig i farverige kjoler med blomsterprint og design under paraderne. Mellem dressing op, maleri af ansigter, og nærhed til Amerika ‘ s Halloween date, mange mennesker fra andre lande, se Día de los Muertos som den “Mexicanske Halloween” og har vedtaget sukker skull makeup som en populær Halloween kostume.

Ferien repræsenterer dog den fjerneste ting fra Hallo .een. Sukkerskallen makeup, der bæres på D .a de los Muertos, er et hævdvunden symbol, der repræsenterer og fejrer dem, der er gået. I modsætning til Hallo .een, som er en ferie at klæde sig i skræmmende kostumer, er D .a de los Muertos en farverig fest for at ære dine afdøde kære. Det er disse kritiske forskelle, der får os til at stille spørgsmålstegn ved, om det er passende eller problematisk at lave sukkerskalle makeup til Hallo .een. For at besvare det er det vigtigt at lære historien om skull makeup og den kultur, der startede det hele.

Hvad er sukker kranium makeup?
Sugar skull makeup kommer fra en berømt tegning kendt som La Catrina. La Catrina er et kvindeligt skelet iført en fancy fjerhue, der ligner den, som velhavende europæere bar i 1900 ‘ erne-den blev skabt af den politiske tegneserieskaber og kunstner Jos.Guadalupe Posada. Posada trak oprindeligt La Catrina som en satirisk besked, der sagde Uanset din race, klasse eller baggrund, vi vil alle dø en dag. Siden oprettelsen af tegningen er La Catrina blevet et af de mest genkendelige symboler på D .a de los Muertos.

Som tidligere nævnt klæder mange mennesker sig i farverige kjoler og gør skull makeup i løbet af ferien som et nikk til den berømte tegning og for at fejre afdøde forfædre. Regina Merson, grundlæggeren af Reina Rebelde, siger, at hun ser frem til at gøre sin Catrina makeup hvert år. “Jeg synes, at ritualet med at konstruere mit D .a de los Muertos-alter er meget terapeutisk, omend lidt trist, så jeg elsker at afbalancere det ritual med ritualet om min Catrina-makeup, som er en del af det mere festlige aspekt af ferien.”

Der har været stigende popularitet og viden om disse traditioner, især efter udgivelsen af den animerede film Coco, som kom ud i 2017. Med denne popularitet er sugar skull makeup blevet et” trending ” Hallo .een kostume skabt af dem, der ikke er Me .icanske. En søgning på #sugarskullmakeup på Instagram vil samle hundredtusindvis af resultater, og makeup video tutorials på YouTube er uendelige. Men gør sugar skull makeup på Hallo ?een vanding ned betydningen og betydningen af makeup og ferie?

Er sukker skull makeup kulturel bevilling?
Det behøver ikke at være, men svaret vil variere afhængigt af hvem du spørger. Både Merson og Maya i sidste ende føler, at genskabe kraniet makeup behøver ikke at være strengt for Mexicanske folk, men begge er enige om, at der er en fin linje mellem bevilling og påskønnelse.

“En af de mest stødende ting er, når folk maler en Catrina og får udseendet til at krydse med noget skræmmende og blodigt,” siger Merson. “Husk, La Catrina repræsenterer din døde slægtning, ikke en skræmmende Hallo .een-karakter.”Hun forklarer, at intention er nøglen, når man laver denne makeup. “Alle kan forholde sig til oplevelsen af at miste nogen og forsøge at forbinde med dem i efterlivet, så længe folk tager sig tid til at forstå sine ritualer og mening, synes jeg det er godt for alle at deltage.”

Maya føles på samme måde og sagde, at det ikke begyndte at gnide hende på den forkerte måde, før hun indså, at folk glemte eller undlod at nævne, hvorfor sukkerskall makeup er gjort i første omgang. “For mig så det ud til, at det ikke blev respekteret eller hædret, som det skulle være,” siger hun. Hun bemærkede, at folk ikke gav kredit til ferien eller brugte den til deres fordel til monetære formål. “Jeg tror, at enhver kan gøre sukkerskalle makeup, men de skal ære ferien og forstå betydningen bag det,” siger hun.

Skal du gøre sukker kraniet makeup til Hallo ?een?
Hvis du tænker på at gøre denne makeup på Hallo .een i år, sørg for at du er fuldt vidende om oprindelsen af ritualet. “Jeg elsker altid ideen om mennesker fra alle kulturer, der deltager i dette ritual, så længe dets historie forstås, og processen respekteres,” siger Merson. Anden passende måde at gøre dette makeup look er, hvis du bruger det som en mulighed for at oplyse andre om den historie af sukker kranier og Día de los Muertos, siger Maya.

I sidste ende, at gøre sukker kranium makeup respektfuldt tager sand forståelse og påskønnelse af ferie og kultur. Merson siger, ” sukkerskallen er beregnet til at være den fysiske repræsentation af den menneskelige verden, der forbinder med den åndelige verden, så du vil give den pleje, kærlighed og opmærksomhed, fordi den repræsenterer vores kære sjæle.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *