Disse Makeup børster hjælper dig med at skabe den perfekte *lekk* hver gang

At finde de bedste skønhedsprodukter har aldrig været lettere takket være Pias valg, vores ugentlige kuraterede liste. Som Senior Beauty Editor hos HelloGiggles tester og undersøger jeg de nyeste hudpleje, makeup, hår og negleprodukter, så jeg med sikkerhed kan anbefale de bedste til dig.

Et godt makeup-look går ud over at have det bedste fundament, Bron .er, rødme osv.- du har også brug for de rigtige værktøjer. En tæt pakket, vinklet børste kan gøre underværker for at skabe en stærk kontur, men det fungerer muligvis ikke for et naturligt udseende højdepunkt. Det samme gælder også øjenskyggebørster, da ekstra små overflader kræver total præcision. Derfor testede vi hundreder af produkter for at finde de bedste makeupbørster på markedet. Uanset om du ønsker at købe et sæt med alle de værktøjer, du har brug for, eller bare vil opgradere en af børsterne i dit eksisterende arsenal, her er de bedste valg.

Få alt hvad du har brug for for at skabe et vlogger-værdigt look derhjemme med dette prisvindende sæt makeupbørster. Det inkluderer 10 pensler i en række størrelser og stilarter, der vil tillade dig at blande, fremhæve, plamage, skygge og buff. Hver børste har bløde syntetiske børster og kurvede håndtag for et behageligt greb.

2. Bedste makeup børste til Bron Broner:
Denne høje kvalitet bronzer børste har en funktion, der gør det skiller sig ud fra mængden—en kølende roller på den modsatte side af børsten, som når gled hen over områder som jawline og kindben, depuffs og definerer. Vi elsker, hvor fluffy børsten er, da den giver mulighed for et perfekt all-over og naturligt udseende Bron .ed look.

4. Bedste makeup børste til rødme:
Disse tætpakkede børster fungerer godt til påføring og blanding af både pulver og fløde rødme. En naturlig udseende solkysset glød så aldrig så godt ud.

5. Bedste makeup børste til konturering:
Hvis du ønsker at skabe himmelhøje kindben og blande din kontur til perfektion, skal du ikke se længere end denne børste. De tætte, men alligevel fleksible fibre arbejder for at buff produkt ind i huden, og det ovale hoved gør Lystfiskeri din makeup til hyper-præcision let.

6. Bedste makeup børste til flydende fundament:
“Jeg har altid elsket at blande min hudpleje med min makeup for et naturligt udseende, fransk pige look, og denne makeup børste gør det lettere end nogensinde,” sagde en tester under vores årlige Beauty Crush a .ards. Børsten har tre brønde, så du kan tilføje en dab af fugtighedscreme, serum eller foundation direkte til børsterne, før du blander dem alle sammen.

7. Bedste makeup børste til concealer:
For vanskelige at nå områder omkring øjnene, skal du kigge efter en dual-ended børste, der kommer ind i hvert hjørne og smidigt anvende concealer, så det ser glat og naturligt ud, ikke kageagtig. Den flade, afrundede spids på denne børste er perfekt til påføring, mens den bløde, hvælvede side hjælper med at diffundere concealer, så den smelter ind og smelter sammen med resten af din hud.

8. Bedste makeup børste til highlighter:
Målret præcis, hvor du vil have mega-glød ved hjælp af denne vinklede børste. Den buede form af børsterne giver dig mulighed for at vælge og vælge den bedste highlighter placering til din ansigtsform.

9. Bedste makeup børste til indstilling af pulver:
Når du bruger en anstændig mængde tid på din makeup, vil du have det til at blive sat. Indtast: indstilling pulvere. Men først har du brug for en super-fluffy børste for at hjælpe med at sprede den jævnt og forsigtigt over dit frisk færdige ansigt. Et par s brushipes af denne børste over dit ansigt, og dit pulver vil blive indstillet i timevis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *