DNR anbefaler 5,4 millioner dollars i tilskud til jord-og Vandbevaringsfond til støtte for Parkprojekter

Michigan Department of Natural Resources anbefalede 14 samfunds-og statsparker, stier og sportsfaciliteter over hele staten for at dele $5.441.600 i tilskud til jord-og Vandbevaringsfond, ifølge en pressemeddelelse.

 

“Land-og Vandbevaringsfonden er afgørende for at støtte projekter, der forbedrer kvaliteten af friluftsliv for samfund i hele Michigan,” sagde Dan Lord, DNR grants manager, i pressemeddelelsen. “Denne fond er et glimrende eksempel på et vellykket samarbejde mellem føderale, statslige og lokale regeringspartnere, der er fokuseret på at bringe virkelige sundheds-og sociale fordele til beboere og besøgende.”

 

De projekter, der anbefales til finansiering, er i Bay, Berrien, Eaton, Houghton, Ingham, Macomb, Oakland, Oceana, Van Buren og amter. Finansiering vil støtte udviklingen på campingpladsen, parkrenoveringer og forbedringer, tilgængelig legepladsudvikling, forbedringer af tilgængelighed og mere, frigivelsen tilføjet.

 

DNR bruger dollars til jord-og Vandbevaringsfond til at hjælpe med at udvikle offentlige udendørs rekreative faciliteter og til at yde matchende tilskud til lokale regeringer til at gøre det samme, ifølge frigivelsen. Programmet understøtter indianerstammer, landsbyer, byer, byområder og amter, og divisioner inden for DNR i deres bestræbelser på at give folk større, bredere adgang til offentlige udendørs rekreative muligheder af høj kvalitet, frigivelsen sagde også. Den Internationale Valutafond understøttes af indtægter fra den føderale gas-og olieudvikling fra Golfen. Efter kongresbevilling fordeles pengene til staterne af den amerikanske indenrigsminister hvert regnskabsår pr. Projektets anbefalinger vil blive sendt til National Park Service til føderal godkendelse. Great American Outdoors Act, underskrevet i lov i august sidste år, etablerede permanent finansiering til jord-og Vandbevaringsfonden. Michigan er nu klar til at se en stigning i finansieringen til lvcf-tilskudsprogrammet, som det administrerer på vegne af National Park Service. I forventning om næste års finansieringsforøgelse hæver DNR den maksimale ansøgningsanmodning fra $300.000 til $500.000 for ansøgningscyklussen i 2021, ifølge frigivelsen. Ansøgningsoplysninger kvalificerede ansøgere inkluderer enhver regeringsenhed inklusive indianerstammer, skoledistrikter eller enhver kombination af enheder med den juridiske myndighed til at give rekreation.

 

Ansøgere kan søge finansiering til en række projekter, herunder udvikling af og forbedringer af legepladser, stier og gangbroer, skateparker, bådlanceringer, picnicområder, sportsbaner og campingpladser, ud over forbedret adgang for brugere af alle evner ud over retningslinjer for amerikanere med handicap. Ansøgningsmaterialer og information til LVF-tilskud er tilgængelige på Michigan.gov/LWCFGrants. ansøgninger om finansieringscyklussen for 2021 forfalder 1. April.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *