Du kan foråret rense din T negitter fra negativitet med dette KonMari-værktøj

Da mange af os bruger tiden hjemme i karantæne til at organisere vores skabe eller køkkenskabe, har vi aldrig tænkt at gøre en forårsrengøring af vores sociale mediefeeds. T .itter er en fantastisk måde at holde trit med nyheder, sjove memes og venner—men det kan også være en yngleplads for en hel masse støj. Et værktøj oprettet af en tidligere produktdesigner på Facebook kan hjælpe dig med at følge de T .itter-konti, du bare ikke er i mere. Selvfølgelig blev det inspireret af dronningen af clean, Marie Kondo, selv.

Tilbage i 2019 følte Julius Tarng sig inspireret af Kondos underskrift “KonMari-metode” til at slippe af med genstande, der ikke længere “gnister glæde” i dit liv. Men i stedet for fysiske genstande ønskede Tarng at declutter sit t .itter-feed. Og der er ingen bedre tid end nu til at kuratere dit feed og fjerne noget af negativiteten.

Tarngs Tokimeki Følg ikke længere plugin rydder noget af din digitale rod.
FYI: Tokimeki er det originale japanske ord, der er blevet oversat til “spark joy” på engelsk, det koncept, som Kondo gjorde berømt i mainstream, ifølge Wiredired.

Processen er ikke hurtig. Værktøjet går gennem hver konto, du følger en efter en. For hver konto, det viser dig et feed af sine seneste t ?eets og spørger dig, om det “stadig gnister glæde eller føles vigtigt for dig?”Du kan derefter fortsætte med at følge kontoen, fjerne den eller tilføje kontoen til en T .itter-liste. Lister kuraterer dit feed på en mere strømlinet måde-hvilket aldrig er en dårlig id.i vores æra med informationsoverbelastning.

Som Tarng fortalte Wiredired: “på T .itter, hvis det er vigtigt for dig at holde op med aktivisme eller politiske spørgsmål, skal du holde dem omkring . Men hvis det faktisk gør dig virkelig trist, så tager du måske beslutningen om at holde trit med det på Ne.York Times snarere end på T .itter.”

Ved at slippe af med nogle af kontiene på dit T .itter-feed, kan du føle dig roligere. Forskning har vist en sammenhæng mellem vores forbrugsvaner på sociale medier og vores mentale sundhed. Især i denne vedholdende nyhedscyklus kan det at ramme den” følg ikke ” – knap bare være positiv for din ånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *