Facebook frigav en ny funktion, der viser, hvordan du kan hjælpe dine naboer i nød midt i coronavirus

I den tykke af coronavirus (COVID-19)—pandemien søger vi alle måder, vi sikkert kan hjælpe dem, der er mest i nød-og bede om hjælp, når vi selv har brug for det. Facebook forsøger at gøre det lettere. I går, den 31. marts, rullede Facebook ud Hjælp til samfundet, en ny funktion, hvor du og andre mennesker i dit område kan anmode om og tilbyde hjælp.

Ved Scanning i dag, foder, der er fuld af folk, som tilbyder at lave en købmand køre for dem, der er syge eller ældre, folk, som tilbyder deres egen medicin til andre kvinder at donere ekstra baby formel til andre, og kun naboer, der tilbyder at chatte med mennesker, der oplever ensomhed, mens de selv-karantæne eller self-isolat. Du kan anmode om hjælp, hvis du har brug for det, eller du kan nå ud for at tilbyde utallige måder, som naboer kan støtte hinanden lige nu.

Funktionen er en udvidelse af Facebook ‘ s eksisterende Community Help center, som den først debuterede i nogle få lande i 2017 som en måde for folk at yde hjælp i kølvandet på menneskeskabte og naturkatastrofer. Men det er første gang, at funktionen er rettet mod en sundhedskrise, og det er første gang, den vil være tilgængelig over hele kloden.

Nu lever Community Help I Facebook ‘ s COVID-19 Informationscenter (eller du kan også få adgang til hub direkte lige her). Informationscentret “forbinder folk med troværdig information” aggregeret på tværs af nyhedsplatforme og andre officielle kilder. Mens der, kan brugerne også yde bidrag til De Forenede Nationers fond COVID-19 Fundraiser for .ho og CDC Foundation Combat Coronavirus fund. Facebook matcher bidrag til begge midler op til $ 10 millioner.

Ud over hjælp fra samfundet arbejder Facebook for at give brugerne sikkerhedstips udstedt af sundhedsmyndigheder, kontaktoplysninger til sundhedsorganisationer og lokale Facebook-grupper, der hjælper dig med at holde forbindelsen. Firmaet oplyser, at det lancerer en $1 million grant program til støtte af virkeligheden-brikker, og har forbudt udnyttende annoncer, der har til hensigt at stoke panik “eller antyde, at deres produkter garanterer en helbrede eller forhindre, at folk fra de kontraherende [coronavirus],” blandt andre taktikker.

Facebook vil udrulle sin Community Help update i USA, Storbritannien, Frankrig, Australien og Canada i løbet af de næste par dage, og det planlægger at gøre det tilgængeligt i flere lande i de følgende uger.

Efterhånden som oplysninger om coronavirus-pandemien hurtigt ændrer sig, er HelloGiggles forpligtet til at levere nøjagtig og nyttig dækning til vores læsere. Som sådan kan nogle af oplysningerne i denne historie have ændret sig efter offentliggørelsen. For det seneste om COVID-19 opfordrer vi dig til at bruge online ressourcer fra CDC, .ho og lokale folkesundhedsafdelinger og besøge vores coronavirus-hub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *