Gen-SK ‘ s Skincare Whishisperer deler den enkle rutine, han følger For klar hud

Hvis du har haft glæden ved at opdage #SkinTok (Tiktoks hudplejesektion), har du sandsynligvis snuble over Hyram Yarbros videoer. Den unge skaber sprængte på platformen under pandemien for sine forenklede, let at følge videoer, hvor han nedbryder hudplejeprodukter og ingredienser, mens han opfordrer sine tilhængere til at finde blide produkter, der fungerer for dem. Han fik så enorm følgende (over 12 millioner over hans Instagram, YouTube, og TikTok kanaler), at Yarbro tog sin ekspertise til det næste niveau ved at lancere en hudpleje mærke, Uselvisk fra Hyram, i samarbejde med INKEY Liste.

“På min kanal, jeg så masser af mennesker complaing om sensitivitet og irritation fra eksponering for skrappe produkter, så min besked blev, hvordan man kan forenkle din hudpleje rutine med grundlæggende, ikke overdrive det—og tage god pleje af din hud,” fortæller han HelloGiggles over telefonen. Yarbro forklarede, at han så en mulighed i branchen, en mellemgrund mellem de kraftige hudplejeingredienser og blide formuleringer for at forhindre skade.

Yarbro var dog ikke altid i hudpleje. “Jeg begyndte virkelig at komme ind i det, da jeg var 18 år gammel, efter at jeg så nogle for tidlige skader på min hud,” siger han. Før det siger han, at han ikke engang havde solcreme på trods af at han boede i solrige Ha .aii. “Jeg udsatte bestemt min hud for meget skade tidligt, så det har været en proces med at fortryde den skade og forhindre fremtidige skader også,” tilføjer han. Hans hudplejefilosofi handler om at forebygge skader, og han praktiserer det, han prædiker. Her nedbryder Yarbro sin typiske hudplejerutine, inklusive det duftende produkt, han kalder sin ” skyldige fornøjelse.”

A. M.
“Jeg kan godt lide at udføre min hudplejerutine temmelig kort efter, at jeg vågner op—Jeg føler mig bedre rustet til at håndtere dagen, hvis jeg er klar, har gjort min hudpleje og har min solbeskyttelse,” siger Yarbro. Det første skridt i hans rutine er at rense huden med sit brands Centenella & Green Tea Hydrating Gel Cleanser med lunkent vand i brusebadet. “Det fjerner hudplejeprodukterne fra natten før, og er ikke for stærk, at det vil strippe min hud,” siger han.

Til kropspleje, Yarbro veksler mellem at bruge Cetaphil ‘ s Duft-Fri Body Wash (“det gør et godt stykke arbejde og er meget blid”) og toiletartikler af mærket Molton Brown ‘ s Orange & Bergamot Shower Gel. “Det er min skyldige fornøjelse,” siger han om det og bemærker, at han ikke har noget imod duft i kropsprodukter som “kroppen er meget mere modstandsdygtig over for det end ansigtet er med hensyn til følsomhed.”Plus, han siger, at det får ham til at føle sig fancy.

Når han kommer ud af badet, Yarbro gælder fire til fem dråber af Salicylsyre & Sea Kelp Pore Clearing & Oil Control Serum til hele hans ansigt, efterfulgt af en ært mellemstore beløb af brand Niacinamid & Maracuja Daglige Støtte Fugtighedscreme. Han siger, at serumet giver huden den konsistente, men blide eksfoliering, der er nødvendig for et lyst og sundt ansigt, mens fugtighedscreme holder huden hydreret uden at få den til at se fedtet ud. “Derefter kan jeg godt lide at bruge [First Aid Beauty] Niacinamide Eye Brightening Cream, fordi det er den perfekte balance mellem hudpleje og makeup. Jeg kan ikke lide at bære concealer, men det giver en smule korrektion i mit underøjneområde, der hjælper med at udligne eventuelle mørke cirkler, jeg får fra ikke at sove nok,” siger han.

Bor i Ha .aii, Yarbro forstår vigtigheden af at bruge solbeskyttelse. “Jeg kan godt lide at bruge Bliss Block Star [SPF]—det har været min favorit i lang tid, fordi den er matificerende på huden, og mens nogle solcreme kan være fedtede og olieagtige, er denne stor,” siger han. “Plus, det har en farvetone, der hjælper med at udligne enhver hvid rollebesætning.”Og da solbeskyttelse er vigtig for hele kroppen, ikke lige over nakken, er Yarbro også flittig med at bruge solcreme på hans krop. “Jeg bruger Astivita Mineral Solcreme—at man gør et godt stykke arbejde med at beskytte min hud, især hvis jeg skal til stranden eller jeg skal være udenfor,” siger han om det australske budgetvalg.

Endelig, før han starter sin dag, anvender han en læbebalsam for at holde læberne hydreret. “Jeg kan godt lide Kosasport Balsam og Tatcha Kissu Lip Mask,” siger han og tilføjer, at han vil suppleant dem, afhængigt af hvad han har brug for. “Jeg kan godt lide at bruge KOSAS, når jeg filmer, fordi det ikke er skinnende—nogle gange ser læbepomader virkelig blanke ud, og på kameraet ser det ud som om jeg har en lipglans. Hvis jeg ikke filmer, bruger jeg Tatcha one,” forklarer Yarbro.

P. M.
“Min PM rutine er, hvor jeg virkelig kommer til at forkæle og fuldt ud gå ind i hudplejeoplevelsen,” siger Yarbro. Til at begynde med renser han sin hud med så mødte jeg dig ‘ S Living Cleansing Balm. “Det er en meget rig rensebalsam, som jeg gerne vil sikre mig, at min hud er næret og fugtet.”Derefter bruger han enten sit brand’ s gel cleanser eller bruger ungdommen til Folket Superfood antio .idant Cleanser. “Det gør et rigtig godt stykke arbejde med at komme af med alt det overskydende opbyggede solcreme, [gennemskinneligt] pulver og alt det.”

Yarbro forklarer derefter, at han skifter mellem tre hudplejeordninger i rotation for at sikre, at han får forskellige former for pleje af huden. På eksfolieringsaften bruger han sit brands mandelsyre eksfolierende Serum. På retinolnat bruger han mærkets Retinol & Rainbo.Algereparationsserum for at forhindre tegn på aldring og bekæmpe postinflammatorisk hyperpigmentering. Derefter bruger han Great Barrier Relief Serum til at berolige huden og reducere rødmen.

“Derefter kan jeg godt lide at gå ind med den kendte lysende øjengel til området under øjnene, fordi det har gode ingredienser og er en dejlig oplevelse at bekæmpe eventuelle mørke cirkler, der måtte dannes,” siger han. Derefter siger han, at han skifter mellem at bruge sit brands Maracuja fugtighedscreme eller, hvis han har brug for ekstra fugt, en fra Skinfi.. “Den er fantastisk til, hvor rig den er, og hvor godt den fugter huden. Hver gang jeg bruger det, vågner jeg op og elsker de resultater, jeg ser.”

Alle får pletter hver gang imellem, så når han gør det, har Yarbro en handlingsplan. “Hvis jeg ønsker at fordoble ned på en plet behandling, jeg vil bruge Clinique Acne Løsninger Spot Behandling—det har altid været en favorit til at hjælpe med udbrud, når de får en lidt mere intens natten,” siger han. “Hvis det er en breakout, der er virkelig vedholdende, kan jeg godt lide at bruge Peace Out’ s hydrokolloidplaster eller piitsticka pimple patches for at sikre, at jeg tager mig af det område.”

Skriv et svar