Google ønsker at hjælpe dig med at finde en unik Hallo Halloweeneen kostume ingen andre vil være iført

At finde en unik Hallo .een kostume er mere udfordrende end man skulle tro. Uanset om du går klassisk (som f.eks. en kat eller en heks) eller er mere i en trendy popkulturvalg (som at klæde sig ud som Stranger Things cast), føles det nogle gange umuligt at hage en virkelig unik kostumeide.

Hvis du stadig er på jagt efter noget originalt i år, har du ingen frygt—Google er her for at redde dagen. Søgemaskinen ny funktion (rammende titlen “Frightgeist”) spor dig ind på top Halloween kostume tendenser i år baseret på din placering, så du kan få en fornemmelse af, hvad mennesker i dit område (samt i USA) har været på jagt så langt.

FYI, hvis du planlægger at ramme Hallo .een-festen som Pennywiseise i år, odds er, at du løber ind i et par matchende gæster.
Kostumer baseret på det er Nummer et nationalt, og specifikt søgte mest i byer i Ohio, Maine, Idaho, Montana, og Virginia. Selv hvis du ikke er baseret i en af disse stater, vil du sandsynligvis se en Pennywiseise eller to på dine fester i år. Alt dette giver fuldstændig mening, takket være den meget succesrige efterfølger, Det KAPITEL TO, der ramte teatre i sidste måned.

Den interaktive funktion omfatter alle slags nyttige data som de top-søgte kostumer i den sidste måned, da de fleste mennesker begyndte at planlægge deres Hallo .een udseende. Bortset fra det, folk ser ud til at elske en blanding af klassiske og popkulturinspirerede kostumer-afrunding af de fem bedste søgetermer er heks, Spider—Man, dinosaur, og efterkommere.

Der er også kostumekortet, der viser mere specifikt, hvilke kostumer der søges efter byen (det ser ud til, at folk i Meridian, Mississippi er i vampyrer i år!) så du bliver klar over, hvad du kan forvente, når Hallo .een aften.

Vi er især besat af costume wizardi .ard, som lader dig justere indstillinger, herunder “spookiness level”, “style”, “trend meter” og “unienessueness level.”
Det serverer masser af kreativ kostumeinspiration til alle dine fester og uhyggelige sammenkomster i år.

Vil du have et meget højt niveau af skræmmende at krybe ud alle dine venner? Eller vil du have et unikt Hallo ?een kostume, som ingen på din fest vil rocke? (Eller hvad med begge dele?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *