Guvernør Hvidmer annoncerer udnævnelser til black Leadership Advisory Council

Guvernør Gretchen Hvidmer lavede aftaler i dag til black Leadership Advisory Council, som bringer en forskelligartet gruppe af sorte Michiganders sammen for at tjene i en rådgivende rolle for guvernøren og udvikle, gennemgå, og anbefale politikker og handlinger designet til at forhindre og afslutte diskrimination og racemæssig ulighed i staten, ifølge en pressemeddelelse.

“At lytte til en forskelligartet gruppe af ledere og skabe partnerskaber i vores samfund har været en prioritet for min administration siden første dag. Siden jeg blev svoret ind som guvernør, jeg har arbejdet for at sikre en forskelligartet gruppe stemmer ved bordet, skabe det mest forskelligartede kabinet, denne stat nogensinde har set. Og i dag er jeg stolt over at udnævne dedikerede personer fra hele staten til black Leadership Advisory Council,” sagde guvernør. “For at konfrontere systemisk racisme på hovedet har vi brug for medlemmer som dem i dette råd til at informere vores arbejde i statsregeringen. Denne gruppe af ledere omfatter eksperter inden for økonomi, offentlig politik, sundhed, teknologi, miljø og meget mere. Jeg ved, at de i Rådet fortsat vil være en styrke til forandring i Michigan, og jeg er begejstret for at arbejde tæt sammen med dem for at skabe en mere retfærdig og retfærdig stat for alle.”

“Med oprettelsen af Black Leadership Advisory Council bekræfter vi en sandhed, som Michigan har draget fordel af i generationer: den ledelse, som sorte Michigandere viser på alle områder af livet og arbejdet, er kritisk for vores stats vitalitet og velstand,” sagde guvernør Garlin Gilchrist i frigivelsen. “Rådet giver statens største raceminoritetsgruppe en bemyndiget tilstedeværelse ved tabellerne for politik – og beslutningstagning. Disse lederes forskellige perspektiver vil være afgørende, da vi arbejder for at kæmpe mod systemiske uligheder, som alt for mange Michiganders oplever. Jeg er ivrig efter at arbejde sammen med dem for at skabe et Michigan, der gør det muligt for alle Michiganders at forfølge deres fulde drømme og potentiale.”

Black Leadership Advisory Council er en af en række forskellige etniske kommissioner i staten, frigivelsen tilføjet. Selvom afroamerikanere er det største raceminoritet i Michigan, dette råd er det første af sin art i staten, der styrker sorte ledere.

Michigan er kommet ud som en landsdækkende leder inden for reduktion af sundhedsforskelle under COVID-19-pandemien. Kun 15% af Michiganders er sorte, men i April repræsenterede afroamerikanere over 40% af COVID-19-relaterede sager og dødsfald. Michigan Task Force om racemæssige forskelle, ledet af Gilchrist, studerede dette spørgsmål og anbefalede handlinger for at tackle det og de historiske uligheder bag det. Og nu, på grund af dette arbejde, har staten set betydelige fremskridt ifølge frigivelsen: med sorte beboere, der tegner sig for 9, 1% af tilfældene og 5, 7% af dødsfaldene fra begyndelsen af November, tilføjede frigivelsen.

16 personer til at repræsentere sort lederskab i forskellige kapaciteter:

Pastor James E. Atterberry, Sr., af Benton Harbor, er grundlægger og præst ved Brotherhood of All Nations COGIC Church og en tidligere Berrien County kommissær. Atterberry har et certifikat for præstation i Ministeriet fra Moody Bible College. Pastor Atterberry udnævnes til at repræsentere sort lederskab i det trosbaserede samfund i en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2022.

Donna L. Bell, Fra Southfield, er global direktør for teknologi og funktioner strategi og planlægning hos Ford Motor Company. Hun har en kandidatgrad i Ingeniørledelse og elektronik og Computerstyringssystemer samt en ph.d. i industri-og Systemteknik. Dr .. Bell udnævnes til at repræsentere sort lederskab inden for teknologi i en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2022.

Christopher Burtley Fra Flint er advokat hos Foley & Lardner LLP. Han har en Bachelor of Arts i Internationale Relationer fra Michigan State University ‘ s James Madison College og en Juris Doctor grad fra University of Michigan lovskole. Burtley udnævnes til at repræsentere sort ledelse i loven og et medlem mellem 18-35 år for en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2022.

Jerry L. Clayton, Sr., af Ypsilanti, er Sheriff i amtet. Han fungerer også som uddannelseskonsulent for National Institute of Corrections og Administrerende Direktør for Cardinal Group II, et uddannelses-og korrektionsfirma. Sheriff Clayton udnævnes til at repræsentere sort lederskab inden for samfundssikkerhed og beredskab til en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2022.

Han er en af de mest populære og mest populære virksomheder i verden, og han er en af de førende virksomheder inden for marketing og diversity officer i LAFCU. Hun har en Bachelor of Business Administration fra Københavns Universitet. Etchison udnævnes til at repræsentere sort lederskab inden for økonomi i en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2023.

Justin N. i Detroit, er en miljømæssig retfærdighed arrangør for Sierra Club. Han har en Bachelor of Arts i International Sundhed og politik fra Rice University. Han udnævnes til at repræsentere sort lederskab i miljøsektoren, og et medlem i alderen 18-35, for en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2021.

Kelsey Perdue, af Grand Rapids, er projektdirektør for Kids Count i Michigan for Michigan League of Public Policy og direktør for historiefortælling og kommunikation for Urban Core Collective. Hun har en Bachelor of Science i menneskelig udvikling. Perdue udnævnes til at repræsentere sort lederskab i den offentlige orden og et medlem mellem 18-35 år for en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2022.

Kathy Purnell, Ph. D., er en Personale advokat med Retfærdighed for vores naboer-Michigan, en non-profit leverer indvandring juridiske tjenester. Hun fik en Bachelor of Arts i regeringen fra Harvard University, en ph.d. i regeringen fra Cornell University, og en Juris Doctor grad fra DePaul University College of Jura. Dr .. Purnell udnævnes til at repræsentere sort ledelse i loven, og et medlem, der er indvandrer eller individ med ekspertise inden for indvandringspolitik, for en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2021.

Rochelle Riley, fra Detroit, er direktør for kunst og kultur for byen Detroit og en tidligere prisvindende spaltist for Detroit Free Press. Hun har en Bachelor of Arts i Journalistik fra University of North Carolina i Chapel Hill. Riley udnævnes til at repræsentere sort lederskab inden for medier og kommunikation, og kunst og kultur, for en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2023. Guvernøren har udpeget Riley til at fungere som medformand for Rådet.

Theresa Roach, af Flint, er programdirektør for aktive samfund for Crim Fitness Foundation. Hun har en Bachelor of Arts i Journalistik fra Central Michigan University og en Master of Arts i kommunikation og Digital Media Design. Roach udnævnes til at repræsentere sort lederskab inden for sundhed og velvære i en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2021.

Han er også kendt for at være en af de mest populære i verden. Han er en veteran fra United States Air Force, hvor han fungerede som flyvekontrolspecialist. Rutherford udnævnes til at repræsentere sort lederskab i regeringen for en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2022.

Michele Samuels, af Farmington Hills, er vicepræsident, General auditor, og compliance officer for Blue Cross Blue Shield of Michigan. Hun har en Bachelor of Science i Business Administration og en udøvende MBA fra Michigan State University. Samuels udnævnes til at repræsentere sort lederskab inden for sundhed og velvære i en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2023.

Seydi Sarr fra Detroit er grundlægger af det afrikanske Bureau for indvandring og Sociale Anliggender (ABISA). Hun arbejder også som programassistent for Detroit Public School Community District. Hun har en Bachelor of Science i Socialt Arbejde og en Master of Arts i Social retfærdighed fra Marygrove College. Sarr udnævnes til at repræsentere sort lederskab inden for uddannelse, og et medlem, der er indvandrer eller individ med ekspertise inden for indvandringspolitik, for en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2022.

Michelle Sourie Robinson, Fra Bloomfield, er Præsident og Administrerende Direktør for Michigan Minority Supplier Development Council. Hun har en Bachelor of Science i Organisatorisk Administration fra Oklahoma State University og en Juris Doctor grad fra University of Kansas. Sourie Robinson udnævnes til at repræsentere sort lederskab inden for økonomi i en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2023.

Han er en af de mest kendte personer i verden. Han fungerede tidligere som statsrepræsentant for det 95.Husdistrikt, borgmester pro tem og medlem af byrådet i Saginav. Han trak sig tilbage fra Delphi Automotive Systems, hvor han var produktionsleder. Han har en Bachelor of Science i Business Administration fra Central Michigan University. Han er udpeget til at repræsentere sort lederskab i den offentlige orden for en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2023.

Robert kvinder, af Grand Rapids, er amtskommissær i Kent County, hvor han tjener i Udvalget for Økonomi og fysiske ressourcer. Han er også general manager og programdirektør for 94.9 FM og Community bemyndigelse Radio, Inc. Kommissær kvinder udnævnes til at repræsentere sort lederskab i den offentlige orden i en periode, der begynder Nov. 12.Dec. 31, 2023.
Guvernøren har udpeget kvinder til at fungere som medformand for Rådet.

Brenda Carter, fra Pontiac, vil fungere i Rådet som en æresrepræsentant for Michigan lovgivende Black Caucus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *