Her er hvad du skal overveje, Før du får en Edgy Stick-and-Poke tatovering

Hvis du kan lide tatoveringer, der ser organiske ud eller lidt ufuldkomne, kan du overveje at få en stick-and-poke tatovering—en tatoveringsstil, der lyder nøjagtigt som navnet antyder. “Stick-and-poke tatoveringer er en form for tatovering, der vedrører de gamle måder at tatovere på,” forklarer Gianna Caranfa, ejer af Ne.York-baserede Bee Inked Tattoo Parlor.

Tebori, en form for pind-og-stikker tatovering, stammer fra Japan og kan oversættes til hånd-udskåret, der er blevet gjort siden 1800-tallet. Nåle lavet af kaktus blev også brugt af indfødte folk i de Sydvestlige dele af Nordamerika næsten 2.000 år siden.

Stick-and-poke tatoveringer har vundet popularitet i mainstream, da folk elsker dem for deres DIY-vibe og håndtegnet æstetik. Hvis du er i det, her er hvad du behøver at vide, før du forpligter dig til denne metode til tatovering.

Hvad er stick-and-poke tatoveringer?
Hovedsagelig, stick-and-poke tatoveringer er tatoveringer udført uden en elektrisk maskine, siger Rosa Bluestone Perr, en ne.York-baseret professionel stick-and-poke tatovør. Traditionelt er de anvendte materialer de samme som i enhver anden tatovering, såsom nåle og blæk, forklarer hun. I stedet for at bruge en maskine bruges en enkelt nål til at stikke huller i huden, og derefter gnides blæk ind i det åbne sår, siger Caranfa. Stick-and-poke tatoveringer er sikre, så længe det er udført af en professionel, udført i et rent miljø og udført med steriliserede værktøjer.

Gør tatoveringer med Stick-and-poke ondt?
Smerter er alle relative, så vi kan ikke helt sikkert sige, om denne tatoveringsstil gør ondt mere eller mindre. Perr siger, ” de fleste er enige om, at stick-and-poke tatoveringer gør mindre ondt end maskintatoveringer, fordi de er mindre slibende og mindre invasive end maskintatoveringer.”Caranfa siger dog, at fordi stick-and-poke tatoveringer tager mere tid at gennemføre i forhold til maskintatoveringer, kan de få din krop til at føle sig øm i et stykke tid, især hvis du får en stor eller detaljeret tatovering.

Hvor længe holder stick-and-poke tatoveringer?
“Hvis det gøres korrekt af en professionel, varer de så længe som en normal tatovering,” siger Caranfa. Fagfolk kender den rette dybde nålen skal gå ind i huden for stick-and-poke tatoveringer. Derfor forklarer hun, at hvis du ikke går til nogen, der er velbevandret i denne tatoveringsstil, risikerer du, at de kun skraber overfladen, hvilket resulterer i en tatovering, der falmer hurtigt.

Hvad er den bedste måde at pleje stick-and-poke tatoveringer på?
Ifølge Perr er stick-and-poke tatoveringer lav vedligeholdelse og ikke anderledes end at passe på nogen anden tatovering. “Dæk tatoveringen i to timer efter at have fået det gjort, og lad det derefter trække vejret,” siger hun. “Når du har fjernet bandagen, skal du vaske tatoveringen let med en blid, uscenteret rengøringsmiddel og fugte med noget som kokosnøddeolie eller A .uaphor.”Undgå at blødgøre tatoveringen i vand i cirka to uger, og hold den altid fugtet, tilføjer hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *