Instagram forbyder alle filtre, der giver nogen virkning af plastisk kirurgi

Den 18. oktober meddelte Spark AR, firmaet bag Instagram ‘s nye bibliotek med ansigtsfiltre, at det vil forbyde “alle effekter forbundet med plastisk kirurgi” fra appens Effektgalleri. Virksomheden gør det som en del af sin strategi om, hvad det kalder sine “velvære politikker.”

De effekter, der er målrettet mod denne nye politik, inkluderer dem, der får brugerne til at se ud som om de har haft læbeinjektioner, pandelifte, kindfyldstoffer og andre plastiske operationer. Selvom vi ikke ved nøjagtigt, hvilke filtre der fjernes på dette tidspunkt, forudsiger Facebook commenters, at det vil fokusere på brugergenererede filtre, såsom den populære “Plastica”-effekt og “Bad Boto..”(Din hund ører og opkastning regnbuer filtre er sandsynligvis sikker.)

Spark AR og Instagram har allerede fjernet et filter kaldet “Fi.Me”, der sætter pre-surgery pen mærker på en persons ansigt med noter, der er sagt, som titlen antyder, “Fi. me.”(Yikes.) Det nu slettede filter tilføjede også blå mærker på en brugers ansigt, som om de for eksempel netop havde gennemgået en ansigtsløftning.

“Vi ønsker, at Spark AR-effekter skal være en positiv oplevelse og revurderer vores eksisterende politikker, når de vedrører velvære,” delte virksomheden i et 18.oktober Facebook-indlæg.
Sammen med at fjerne plastisk kirurgi-lignende effekter fra Instagram Effect Gallery, vil Spark AR også udsætte godkendelse af nye effekter relateret til plastisk kirurgi “indtil videre.”Og selskabet lover at fortsætte med at fjerne “politikovertrædende effekter”, da de spores og markeres.

“Vi kan ikke give præcis timing på den nye politikudrulning, men vil dele opdateringer så hurtigt som muligt,” skrev Spark AR på sit indlæg. Men med den politik, der nu er offentliggjort, kan vi kun antage, at Instagram og Spark AR vil indføre de nye regler ASAP.

Selvfølgelig vil Instagram-brugere ikke stoppe Instagram-brugere fra at ændre fotos med tredjepartstjenester, som en kommentator bemærker: “så forbyder vi folk fra at FaceTuning deres Instagram-fotos også?”

Sidste måned meddelte Instagram ligeledes, at det slog ned på brugernes evner til Ha hawkk diet produkter til brugere under 18 år eller ved at bruge “mirakuløse krav” om deres resultater.

Vi håber, at disse ændringer kan hjælpe med at støtte et sundere selvbillede, selvom vi ved, at der stadig er meget mere sociale medier, der skal arbejde på.

Skriv et svar