Instagram vil begynde at skjule lide at “deprimere” den sociale medieplatform-og det sker snart

Fra så snart som i dag, den 11. November, kan Instagram-brugere bemærke en mangel på” likes ” på deres feed. On November 8th, Instagram administrerende DIREKTØR Adam Mosseri informeret WIRED25 Topmødet deltagere, at platformen vil afprøve skjule likes på en række konti i USA i et forsøg på at “tag trykket af” Instagram som helhed.

“Lige nu tester vi at gøre som tæller privat,” sagde Mosseri ifølge Variety og tilføjede, at brugerne vil kunne se, hvor mange likes deres egne fotos modtager, men deres tilhængere vil ikke. Han sagde, at de allerede er begyndt at teste skjul af lignende tæller i flere lande, og vil bringe testen til nogle amerikanske Instagram-brugere i denne uge.

“Det handler om unge mennesker,” sagde han. “Ideen er at forsøge at deprimere Instagram, gøre det mindre af en konkurrence, give folk mere plads til at fokusere på at forbinde med mennesker, som de elsker, og ting, der inspirerer dem.”

Skuespillerinde Tracee Ellis Ross, der også var til stede på Summitired25-topmødet, sagde, at testen er “spændende”, især med hensyn til, hvordan det kan påvirke yngre brugere positivt. Og Kim Kardashian Westest sagde tidligere i denne måned, at ” at tage lignende væk…ville være virkelig gavnligt for mennesker.”

Instagram er langsomt, men sikkert, skræddersy sig til at være et mere positivt rum og mindre invasivt med hensyn til brugernes privatliv.
I Oktober fjernede virksomheden platformens fane” følgende”, som lader brugerne se, hvad andre gjorde på appen—hvem kunne lide hvis fotos, hvem fulgte hvem og så videre.

Men fjernelse af lignende tællinger kan være problematisk for påvirkere, der er afhængige af synligheden af denne trafik for deres levebrød. Faktisk, der kunne være en mere forbryderisk grund bag Instagram fjerne ligesom tæller. Ændringen kan vise sig at være gavnlig for Instagram fra et økonomisk synspunkt. falsk

“Vi er nødt til at se, hvordan det påvirker, hvordan folk føler om platformen, hvordan det påvirker, hvordan de bruger platformen, hvordan det påvirker Skaberens økosystem,” konkluderede Mosseri.

Det vil tage lidt tid at se, hvordan Instagram’ s fjernelse af likes vil gavne brugernes mentale sundhed, hvis overhovedet. Hvis noget, lærer vi, om vores mentale sundhed er mere påvirket af likes eller det faktiske indhold på platformen. Vores gæt er, at det er en hensynsløs blanding af begge, men vi lader forskningen tale for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *