Jeg er en skønhedsredaktør, og denne helt naturlige tonede læbeolie er min seneste besættelse

Hvis du er noget som mig, du sandsynligvis tote rundt overalt fra fem til 10 (måske mere) læbe produkter i din pung på alle tidspunkter—en lille smule af læbestifter, læbe liners, læbe pletter, lip glosser, og mere i en række nuancer, afhængigt af dit humør. Jeg er glad for at rapportere, at jeg vil lette min belastning nu, da jeg har opdaget den Ogee tonede skulpturelle læbeolie. Dette imponerende skønhedsprodukt er svaret på alle mine bønner, og jeg har en fornemmelse af, at det også vil ændre dit liv.

Som skønhedsredaktør tester jeg konstant produkter, og når det kommer til den rene, helt naturlige makeup-kategori, finder jeg sjældent stærkt pigmenterede produkter, der sprænger mig væk.

Ganske vist, da jeg først dukkede af hætten på Ogee Beauty tonet skulptureret læbeolie, havde jeg ret lave forventninger, men min tvivl forsvandt, efter at jeg havde anvendt denne med et par lette streger.

Jeg skal her tilføje, at dette produkt er mere af en chubby stick, når det kommer til udseende, men den formulering er så fugtgivende og nærende (det er fyldt med økologisk koldpresset jojobaolie og butters, pebermynte æterisk olie, og hyaluronsyre), at det føles latterligt fugtgivende, som en olie. Det går på cremet og glat, og varer i timevis, også—ingen genanvendelse påkrævet.

“Elsker disse tonede olier. De holder mine læber fugtede og farven varer. Jeg tror, jeg nu har hver farve. Under COVID og iført en maske har den farveløse læbeolie været vidunderlig. Pletter ikke masken og holder mine læber hydreret,” delte en korrekturlæser.

Ja, det er så godt. Bedst af alt, dette produkt kommer i 14 smigrende, bærbare nuancer og leverer let bygbar farve. En knalde vil tjene op en ren antydning af farve, og et par flere runder vil give off slagkraftig, næsten mat farve, uden en antydning af tørhed. Jeg elsker I øjeblikket Nolana for en jordisk rose skygge for hver dag, men jeg planlægger allerede at hente et par lyse bær nuancer til efterårssæsonen. Bedst af alt, selv efter timers brug af denne olie, følte mine læber næret og glat—ikke spækket eller dehydreret—som det er tilfældet med andre matte læbefarver.

“De føler sig så gode og er ikke for mørke eller pigmenterede. Jeg kan godt lide, at det går på lys, og så kan jeg tilføje mere for at opbygge farve, eller mikse og matche farver til mit eget unikke look,” kommenterede en anden korrekturlæser.

Når det kommer til dette smukke læbeprodukt, er der så meget at elske. Og nu har denne læbeolie fastgjort sin plet i min taske som min go-to, detroning selv mine mest brugte læbeprodukter. Sådan ved du, det er virkeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *