Jeg satte den nye Kosas Mascara-formel på prøve for at se, om den virkelig kunne vare 12 timer

Jeg flyttede for nylig til Austin, te .as, hvor 80 grader betragtes som en kølig dag. Tak til byens 84 procent luftfugtighed, ørken-lignende forhold, og brændende sol, solcreme har været det eneste jeg har haft til mit ansigt for de sidste par uger—indtil jeg hørte om Kosas’ nye relancering af sin internet-elsket Store Rene Mascara. Clean beauty-mærket har lige udgivet sin nye og forbedrede formel, og da det lover at blive sat i 12 timer, besluttede jeg at sætte det på prøve.

Kosas ‘ Big Clean Mascara er mere end bare en mascara—den er også infunderet med hårpleje serum, som ricinusolie og provitamin B5, for at fodre dine vipper, så de kan blive stærkere. Den tykke, teddy-lignende buede børste griber fat i hver vipp, hvilket får dem til at se fyldigere og længere ud. Som en person med tyndere vipper, volumizing mascara plejer at gøre mine vipper ser klumpet, men jeg blev glædeligt overrasket over at se denne mascara pustet mine vipper ud smukt (se foto ovenfor).

Mascaraen bruger nu også biologisk nedbrydelige plantebaserede sukkerarter, ikke” Film tidligere ” mikroplast, for at give en langvarig formel, der ikke gnider af eller smitter i op til 12 timer. Plus, det er sikkert for følsomme øjne. Ifølge mærket bemærkede 87 procent af kvinderne ikke nogen udtværing, mens de bar mascaraen, hvilket er en temmelig imponerende stat, som jeg håbede at være en del af.

Test # 1: Morgenhunden Går
Jeg startede mit Kosas mascara-eksperiment lyst og tidligt klokken 7 Dette er den tid, jeg tager min hund til hendes daglige gåtur, og selvom det typisk er køligere om morgenen, kommer jeg stadig tilbage svedt takket være den aggressive Fugtighed. Denne morgen var ikke anderledes, og vores 30-minutters gåtur måtte skæres ned til 20 minutter på grund af varmen. Som du kan se fra mit “efterfoto”, holdt mascaraen pænt og ser nøjagtigt ud som den gjorde før-gåtur. Det samme kan ikke siges for mit svedige ansigt, selvom vi bare kan foregive, at det er highlighter.

Test # 2: Middag Udendørs Kaffepause
Min hund har meget energi, så ud over vores morgenvandring tager jeg hende udenfor i baghaven i en times tid middagstid. Jeg sidder normalt på vores veranda med min bærbare computer og kaffe, og mens jeg prøver mit bedste for at forblive i skyggen, jeg er stadig temmelig svedig, når jeg kommer tilbage inde, fordi den sydlige varme i middagstid ikke er nogen vittighed. Jeg sad udenfor omkring time fem iført mascaraen, så det var da jeg forventede, at det skulle begynde at smøre. Som du kan se fra mit foto, sejrede det.

Test # 3: Høj Intensitet Spin Klasse
Kosas mascara lover ikke at være vandtæt, så det var lidt uretfærdigt at teste det i en højintensiv spin-klasse, men hej, det er hvad min 12-timers dag inkluderede. Efter næsten en times sprint til Travis Scott forventede jeg, at mine øjne skulle se lidt ud som en vaskebjørn, men et kig i gymnastiksalen spejl viste sig anderledes. Mine vipper var stadig lige så lange og så fulde som da jeg først påførte mascaraen klokken 7—og det var nu 12 timer og en 45-minutters svedfremkaldende træning senere. Der var bare den mindste smule udtværing under Mine øjne — hvilket var forventet-men det kunne let have været fastgjort med noget vand og en vatpind.

Takket være den opdaterede Kosas Big Clean Mascara begrænser jeg ikke længere min morgenrutine til et strejf af solcreme af frygt for, at mit ansigt vil se smeltet ud i slutningen af dagen. Denne mascara kan holde op til te .as varme, intens træning, hund gåture, og meget mere. Køb det nu for at se, hvad jeg mener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *