Kristen Bell afslørede lige den Mascara, hun sværger ved for sit Ikke-Makeup-Look

Måneder brugt social afstand og arbejde hjemmefra har fuldstændigt ændret den måde, jeg bruger makeup på. I dag, jeg sigter mod det ikke-makeup-look, der er populariseret af berømtheder og skønhedsguruer. Det strømliner min makeup rutine til blot en håndfuld produkter plukket til at forbedre mine funktioner i stedet for eftersyn dem. Men mens min udforskning i makeup-minimalismens verden lige er startet, har den haft en langvarig fan i skuespillerinde Kristen Bell-og hun faldt bare alle sine hemmeligheder for at holde det ~ au natural ~.

Skuespillerinden filmet hele sin hudpleje og makeup rutine for Vogue ‘ s Beauty Secret-serie. Sendt i sidste uge, den 11-minutters video, der afslører, at Bell ‘ s go-to produkter til at reducere rødme og skabe en hverdag makeup look, herunder Skinceuticals Phyto Korrigerende Gel, Saie Slip Nuance Duggede Tonet Fugtighedscreme, og Charlotte Tilbury Superstar Læbestift. Selvfølgelig inkluderede lineup også et par produkter fra Happy Dance, hendes CBD beauty-linje, der blev lanceret med Lord Jones tidligere i år.

Som en kendt tilhænger af Bells råd—for eksempel at teste hendes foretrukne veganske mascara—ville jeg straks tilføje alt til min indkøbskurv. Men som et årtusinde på et budget indsnævrede jeg stjernens valg til et fremtrædende produkt, der fik min interesse: Mac Haute og Naughty Lash Mascara.

Family Game Night vært vælger $ 25 mascara af to grunde: den er brun i stedet for jet black, og formlen har en tyndere, mere vandig konsistens, der understreger længden over volumen. Bell siger, at dette giver hende mulighed for at forbedre sine funktioner “nogensinde så lidt”, og det ser ikke ud som om hun har en masse makeup på. Når hun anvender no-clump-formlen, holder hun s .ipes til et minimum og fokuserer på det ydre hjørne af øjnene.

Mens Bell elsker den øjenlæge-testede formel for sin helt naturlige finish, sikrer produktets unikke design, at du ikke er begrænset til bare længde. Den har to separate viskere, også vedhæftede filer ved indgangen til mascararøret, der styrer, hvor meget produkt der forbliver på børsten, når du trækker det ud. Den første visker frakker børsten i den rigtige mængde mascara for et voluminøst, dramatisk look uden at skulle tørre det af på kanten af røret. Hvis du vil have en blødere effekt, kan du fjerne alt overskydende mascara ved at trække børsten gennem den anden visker på stavhåndtaget.

Naturligvis er Bell ikke den eneste person, der er besat af denne Mac-mascara. Hundredvis af shoppere gav det en perfekt rating på Nordstrom, kalder det den ” bedste mascara nogensinde.”De siger, at den unikke børste tager tid at vænne sig til, men gør produktet mere alsidigt til en række udseende. Korrekturlæsere præciserer også, at selv om formlen går glat og våd, tørrer den hurtigt for at blive udtværingssikker.

“Dette er absolut den bedste mascara, som jeg har prøvet, og jeg har prøvet mange fra apotek til dyre navnemærker,” siger en kunde. “Jeg har altid gået tilbage til denne MAC mascara. Det klumper aldrig eller flager … jeg er færdig med at eksperimentere. Jeg vil aldrig snyde på MAC igen!”

En anden tilføjer: “hænderne ned den bedste mascara på markedet . De to stav stilarter er fantastiske, den øverste forlænger mine vipper, og den nederste gør mine vipper mere fede og fulde. Jeg bruger dem sammen, og det ser ud til, at jeg har falske vipper på.”

Mellem Bells godkendelsesstempel og tonsvis af rave anmeldelser er det klart, at denne $25 mascara er en fantastisk måde at begynde at opbygge et arsenal af ikke-makeup-makeup—og noget fortæller mig, at jeg ikke vil være den eneste, der foretager købet.

Skriv et svar