Michigan Afslører Gratis Statsligt Koronaviruseksponeringsapparat

Mandag lancerede staten Michigan en frivillig, gratis coronavirus-app, MI COVID Alert, der informerer brugerne, hvis de muligvis har været i tæt kontakt med mennesker inficeret med COVID-19. Meddelelsen kom i hælene på den stat, der pilotede teknologien i Ingham County, herunder ved Michigan State University, ifølge Associated Press. Mere end 46.000 mennesker hentede appen på deres smartphones, ifølge artiklen.

 

Statens sundheds-og menneskelige Servicedirektør Robert Gordon opfordrede Michiganders til også at tilføje appen til deres telefoner, især da COVID-19-sager og relaterede indlæggelser er steget, efter at pandemiens første bølge døde i foråret. “Jeg vil opfordre folk — prøv det, læg det på din telefon. Jeg tror, du vil se, at det er gratis, det er let, det spiser ikke meget batteri, ” fortalte han

Associated Press. “Når du bruger det, så får du dine venner og familie til at bruge det også. Hvis du gør det, vil du som gruppe være lidt mere sikker.”

De, der tester positivt for COVID-19, får en PIN-kode af kontaktsporere, der giver dem mulighed for at dele deres resultat anonymt i appen, der bruger Bluetooth-teknologi og tilfældigt genererede telefonkoder til at spore folks placeringer, tilføjede artiklen. Andre app-brugere, der muligvis var inden for seks meter fra inficerede mennesker i mindst 15 minutter underrettes og opfordres til at overvåge for symptomer, testes og selvisoleres, artiklen tilføjet. De er ikke informeret om, hvem der testede positivt. Andre stater har lanceret lignende apps, som f.eks.

 

Kristen Kennard, licenseret professionel rådgiver, der driver en privat praksis ud af Detroit-baserede Full Bloom rådgivning og rådgivning, PLLC, fortalte Michigan Chronicle, at selv om privatlivets fred er indført, er folk stadig “i en sådan tilstand”, hvor folk er bekymrede for privatlivets fred.

 

“Fra et fysiologisk perspektiv tror jeg, at udfordringen [med] noget lignende præsenterer [sig selv] i vores nuværende klima er der meget mistillid,” sagde Kennard og tilføjede, at mens hun er en fortaler for appen og teknologiske fremskridt for at hjælpe med at holde folk sikre, kunne hun se nogle mennesker have bekymringer. “[Det] giver stadig meget plads til tvivl.”

 

Kennard tilføjede, at når det kommer til ting i forhold til sundhed og velvære i det sorte samfund, har hun set forskelle, der arbejder inden for sundhedsvæsenet, og hvordan det sorte samfund har båret byrden af at få den korte ende af pinden, og det er her mistilliden kan spille en faktor.

 

“Jeg tror, der vil være nogle udfordringer for det, og selvom alt dette er blevet stavet ud. … Hvor mange af os læser det med småt på apps, som vi uploader alligevel?”Kennard sagde.

Kennard, der for nylig spiste fra to restauranter, sagde til kontraktsporingsformål, at virksomhederne havde udklipsholdere, der anmodede lånere om at udfylde deres navn og telefonnummer.

 

Kennard sagde, mens hun som sundhedsudbyder forstår behovet for disse oplysninger, fra et privatlivsperspektiv, enhver kunne se hendes oplysninger. Hun tilføjede, at mens appen muligvis er sikker, føles den stadig som den “samme ting.”

 

“Jeg kan se det større gode for det, men hvordan kan jeg være sikker på, at du beskytter min anonymitet og sundhedsoplysninger, og det kommer ikke i en andens forkerte hænder?”hun sagde.

 

Uanset hvor nogen står, sikkerhedsforanstaltninger fortsætter med at rulle ud, som Beaumont Health, genindføre deres patientbesøgningsbegrænsninger på tre af sine otte hospitaler i Detroit-området, der er effektive i dag.

 

“Vi har haft en bemærkelsesværdig stigning i COVID-19 tilfælde i Metro Detroit,” sagde Dr. Nick Gilpin, medicinsk direktør for infektionsforebyggelse og epidemiologi, i artiklen. “Fællesskabets positivitetsrater er steget til 8-11% i området. Sidste forår tog vi os af de mest COVID-19 patienter i staten, og vi ved, at det at tage vanskelige skridt som at begrænse besøgende vil hjælpe os med at beskytte vores patienter og vores personale.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *