Michigan Chronicle støtter biskop J. trak Sheard til genvalg til COGICS generelle bestyrelse

I mere end tre årtier har biskop J. trak Sheard fungeret som seniorpastor i Greater Emmanuel Institutional Church of God in Christ (COGIC), der ligger på Detroits vestside. Biskop Sheard er blevet rost for hans lederskab i at lette en “Ministeriet for ekspertise.”Kirken er nu anerkendt som en af de største og mest progressive COGIC menigheder i Michigan.

Biskop Sheard ‘ s uudslettelige fingeraftryk kan også findes på andre åndelige og rige bygning bestræbelser, bredere bemyndigelse af samfund, og talrige humanitære missioner i hele Amerika og på fremmed jord. I sin søgen efter yderligere at fremme Guds kirke i Kristus på flere niveauer søger biskop Sheard genvalg til COGICS generelle bestyrelse.

På Tirsdag, Feb. 23, Guds kirke i Kristus – med 6,5 millioner medlemmer i cirka 100 lande – vil afholde sit fireårige valg for at besætte adskillige stillinger. Ud over den generelle bestyrelse er andre stillinger på afstemningen for finanssekretær, generalsekretær, kasserer, Trustee Board og retsvæsenets bestyrelse (generalforsamling).

Ifølge Guds kirke på Kristi officielle hjemmeside, den generelle bestyrelses rolle, bestående af 12 biskopper, er at etablere og udføre politikker for det COGISKE medlemskab, samt opretholde og opretholde åndelig orden i kirken.

Biskop Sheard bringer meget erfaring til bestyrelsen. Han blev først valgt i 2012 og igen i 2016, begge gange i fire år.

“Hver opgave, jeg har fået som bestyrelsesmedlem, har jeg altid forladt opgaven bedre, end jeg fandt den,” sagde biskop Sheard. “Som bestyrelsesmedlem vil jeg fortsætte med at tjene med integritet, ydmyghed og dedikation til ministeriet.”

Biskopens præstationer som et to-mandigt medlem af Bestyrelsen har været forankret i hans engagement i Gud, dedikation til kirken, en forpligtelse til at hæve kvinder til lederstillinger i kirken og forpligtelsen til at nå og opretholde skattemæssige og økonomiske ansvar.

Som formand for COGICS Hjælpeassistenter i ministeriets (AIM) konvention hjalp biskoppen med at øge deltagelsen og demonstrerede skattemæssige og økonomiske ansvar ved at sende et upræcist beløb tilbage til National Church. Han lettede det samme niveau af finanspolitisk og økonomisk skarphed som præsident for COGIC ‘s International Youth Department’ s Music and Youth Convention.

Biskop Sheard er kendt blandt sine jævnaldrende som en person, der respekterer fortiden, kan føre i nutiden og har stor vision for at forberede sig på fremtiden.

“Jeg er en brobygger mellem generationerne,” sagde biskop Sheard. “Vi er nødt til at demonstrere, at vores seniorer ikke skal glemmes, og samtidig skal vi give plads til det næste niveau af ledere, fordi de er kritiske for vores kirkes fremtid.”

“Jeg er taknemmelig for chancen for offentligt at bekræfte min støtte og forpligte min stemme til Kandidaturet til biskop J. trak Sheards genvalgsbud til General Board of the Church of God in Christ,” sagde Pastor Marcus R. måder, Sr., valgt næstformand for General Counsel of Pastors and Elders. “Vi voksede op sammen som teenage prædikanter. Jeg har observeret biskop Sheards ledelse udvikle sig og fortsætte ind i hans voksne år. Jeg tror, at biskop Sheard er en leder, der vil tage vores store kirke til det næste niveau af dens eksistens.”

Ved at se på COGICS fremtid meddelte præsident biskop Charles E. Blake, Sr., seniorpræst i vest Angeles Guds kirke i Kristus i Los Angeles, sidste år, at han ikke ville søge genvalg som medlem af bestyrelsen eller præsiderende biskop. Hans beslutning betyder, at Feb. 23 fireårige valg vil stemme-i en ny præsiderende biskop.

Mens biskop Sheard er en stærk kandidat til en tredje periode i bestyrelsen, har han udtrykt stor interesse for stillingen som præsident for biskop. Den næste præsiderende biskop, sagde biskop Sheard, vil blive valgt blandt medlemmer af den næste generelle bestyrelse.

“Hvis jeg er velsignet med at blive genvalgt til bestyrelsen med støtte, vil jeg indsende mit navn til præsident biskop,” sagde han. “Jeg ved i mit hjerte og i min Ånd, at jeg kan give det lederskab, som Kirken skal have for at komme videre på dristige måder.”

“Real Times Media og vores historiske sorte Aviser – Michigan Chronicle, Chicago Defender, Pittsburgh Courier og Atlanta daglige verden – støtter fuldt ud biskop J. trak Sheard til genvalg til COGICS General Board,” sagde Hiram E. Jackson, administrerende direktør, Real Times Media. “Biskop Sheard har vist sig at være en sand Guds Mand og en tænker og leder på tværs af generationerne i Guds kirke i Kristus lokalt, nationalt og internationalt. Og hvis biskop Sheard vælger at forfølge stillingen som præsiderende biskop, vil vores eftertrykkelige godkendelse følge hans vej gennem hele processen.”

Biskop Sheard vision, hvis valgt præsiderende biskop, ville afspejle ledelse, engagement og engagement, han har vist som præst i Greater Emmanuel i Detroit, og de bidrag demonstreret i de sidste otte år som medlem af den generelle bestyrelse. Hans fokus for lederskab er på COGIC genvinde sin spiritualitet og åndelige arv, finansiel omstrukturering og økonomisk bemyndigelse, hyrde Kirkens vækst og infrastruktur og styrke ægteskaber og familier.

“Jeg er overbevist om, at familien er hjørnestenen i kirken, og der skal være et genoprettet fokus på ægteskab,” sagde biskop Sheard, der sammen med sin kone, Karen Clark Sheard af Clark-søstrene, er forældre til to voksne børn og har to børnebørn. “Min plan er at lette et fornyet engagement i ægteskab og familier ved at etablere ministeriets ledelse for at styrke ægteskaber baseret på bibelske principper, samtidig med at man fokuserer på træning og uddannelse af vores børn. Imidlertid, når vi arbejder for at styrke familier, vi skal også sikre, at kirken er et tilflugtssted for de faderløse og tilbyder helbredelse for ødelagte familier.”

Biskop Sheard er også en stor fortaler for uddannelse.

“Som tidligere skolelærer er det vigtigt, at Guds kirke i Kristus har uddannelsesmæssige komponenter, der er konkurrencedygtige,” sagde biskop Sheard, der både har en bachelorgrad i uddannelse og en kandidatgrad i matematik. “Vi ønsker at gøre vores læringsinstitutioner stærkere. Jeg vil have, at vores studerende, der deltager i COGIC-læringsinstitutioner, skal være lige øverst og ikke være underlagt noget andet uddannelsessystem.”

Bishop Sheards nødhjælpsindsats, der ofte kaldes en forskel maker, er blevet stærkt modtaget af samfund i krise i Michigan, Louisiana og internationalt. Midt i COVID-19-pandemien har biskopens STRÆKMINISTERIUM sikret midler til at yde teknisk support til præster og deres respektive kirker omkring spørgsmålene om præsentation af virtuelle gudstjenester og andre begivenheder.

Som Feb. 23 fireårs valg nærmer sig, biskop Sheard fortsætter med at arbejde standhaftigt med at lede sin egen kirke, men først være lydig mod Guds kald. Biskoppen ved, imidlertid, dette er et afgørende valg af stor størrelse for COGIC og mennesker med alle dominationer over hele kloden.

“Jeg føler, at biskop Sheard er den bedste kandidat til genvalg til bestyrelsen for Guds kirke i Kristus, fordi hans ledelse er blevet bevist og betroet,” sagde Dr. Dorinda Clark Cole, Elect Lady, COGIC ‘ s Afdeling for evangelisering. “Min stemme er sikker hos ham, fordi jeg stoler på Gud i ham, hans vision og hans evne til at undervise og lede vores folk i denne time.”

“Bare for at kunne sige, at jeg ved, at en Mand som biskop J. trak Sheard er en velsignelse,” sagde Nicole Black fra Michigan Chronicle. “At være en ung kvinde i det trosbaserede samfund, kan jeg virkelig sige, at biskop Sheard er en sand trosmand, som jeg har stor beundring og respekt for. Han har tjent sin familie, sin kirke og samfundet med klasse, poise og værdighed og har bevist, at han er, hvad verden har brug for som en global leder.”

Mens biskoppen forbereder sig til valget, beder han om, at han vil blive genvalgt til den generelle bestyrelse med den stærke mulighed for at indsende sit navn til COGICS præsiderende biskop. Biskop Sheard ved, hvad der sker, hans åndelige mantra forbliver det samme – “det er stadig en Gud ting!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *