Mød Øjenbalsam, der gør “bemærkelsesværdige ændringer” på mørke cirkler og Fine linjer

På trods af at jeg skriver om hudpleje for at leve, tror jeg ikke, at et regime med snesevis af trin er den eneste vej til smuk hud—alt hvad du behøver er konsistente anvendelser af de rigtige formler. Faktisk er jeg en stor fan af enkeltprodukter med flere formål; ikke kun skærer de ned på tid og rod, men de sparer dig også penge. Derfor stod Kjær Eyeeis Eye Balm, en behandling, der kunne kategoriseres som både hudpleje og makeup, øjeblikkeligt ud for mig.

Den unikke formulering fungerer som en øjenbehandling, en makeup primer og en læbepomade. Mens det for det meste krediteret for sin anti-aging forandringer omkring det sarte øjenområde—det minimerer fine linjer og rynker samtidig med at løfte og opstramme slap hud med hvert stryg—det er også sætter scenen for glattere concealer applikationer, og selv fugter og nærer linjer på læberne.

Økologisk, øjenlæge-testet ingredienser er til at takke for sådanne resultater: Kjær Weis’ signatur dioscorea batatas til lysning af mørke cirkler, bivoks til at blødgøre tørre pletter, samt en blanding af hyben frø olie, mandel olie, og solsikkeolie, der bringer vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer til huden. Sidst men ikke mindst giver hyaluronsyre trætte øjne nyt liv ved at fylde og hydrere sløvhed væk.

Ifølge grundlæggeren Kirsten Kjær .eis, ” er denne ultrahydrerende øjenbalsam lige så meget en del af din makeuprutine, som det er din hudplejerutine . Det glider på som silke, blødgør fine linjer og får concealer og foundation til at fortsætte fejlfrit.”

Og korrekturlæsere er helt sikkert enige; “denne balsam er magi! Jeg stoppede med at bære eyeliner, fordi det altid ville løbe under Mine øjne, og jeg ville se ud som om jeg havde grædt i timevis,” skrev en person. “Intet virkede. Jeg besluttede at prøve balsam. På en vintur i 90 graders fugtig varme forblev Mine øjne perfekte. Jeg havde lo så hårdt et par gange jeg rive op og troede, jeg skal ligne et rod, men det holdt alt på plads.”

En anden shopper læner sig på øjenbalsammen året rundt: “frelsen for mit Øje(er)! Denne vinter har taget en vejafgift på mit under øjenområde: super tørt, og på trods af at jeg brugte rige øjencremer, fungerede intet. Indtil, denne utrolige øjenbalsam. Det er fantastisk under concealer, prepping det som en base for et perfekt sømløst udseende. Jeg bruger det endda til at fremhæve mine kindben.”

Endnu flere brugere har set” bemærkelsesværdige ændringer ” på yderligere bekymringer, fra mørke cirkler til irriterende rynker. Mere imponerende siger en korrekturlæser, at den smøragtige glatte tekstur glider på og synker straks og efterlader deres hud som om det havde en” spa-behandling ” med hver applikation.

Multipurpose Kjaer Eyeeis Eye Balm er tilgængelig på brands-websiteebstedet for $65 sammen med sin lige så værdige luksuriøse ansigtsolie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *