Sådan holder Jenna Ortega hendes hud klar med Apotekskønhedsprodukter

Rens, fugt, sove, gentag—eller ej. Fra 18-produkt maksimalister til en-og-gjort movers og shakers, alles hudpleje rutine adskiller. I A. M. til P. M. udforsker vi morgen – og aftenrutinerne hos mennesker med forskellige hudplejeproblemer, fra at målrette mod acne til at omfavne vegansk skønhed.

Alder: 18

Hudtype: kombination

Hud bekymringer: pande bumser

Skuespillerinde Jenna Ortega har været i rampelyset siden hun var 10 år gammel. Mellem filmoptagelse til tv-Sho .s som Jane The Virgin, du og den kommende onsdag har hun også hentet nogle skønhedstips. “Det hjælper, at jeg er på sæt, fordi jeg har hentet en masse tip og tricks fra makeupartister,” fortæller hun HelloGiggles over telefonen. Af disse tip har hun lært vigtigheden af at tage makeup hver aften, at hun skal være opmærksom på skønhedsprodukternes levetid og endda fundet hendes yndlings læbebalsam. “At være nedsænket i en branche, hvor hud og hår er så stor, har hjulpet med at udvikle den måde, jeg tager mig af min hud og hår på,” siger hun.

Ortega indrømmer, at hun ikke tog meget af hendes hud. “Når du er ung, ser du altid godt ud, og du har ingen porer, og hudpleje betyder ikke noget, men så rammer du puberteten, og du er som OMG, jeg har et ansvar nu,” forklarer hun. Nu er hun flittig om sin hudpleje rutine, så simpelt som det er. “Jeg havde aldrig at gøre med supercystisk acne, men jeg har behandlet dårlige udbrud,” forklarer hun. Nu fokuserer hun på, hvad hun spiser for at holde huden i skak, og hvilke produkter hun bruger til at holde huden klar.

A. M.
Den første ting Ortega gør, når hun vågner op, er at børste tænderne. “Jeg kan ikke stå morgenpusten,” forklarer hun. Faktisk drejer en masse af hendes skønhedsrutine sig om duft eller er inspireret af det. “Jeg er virkelig betyder med lugt,” siger hun og tilføjer, at dufte nogle gange kan overvælde hende og gøre hende kvalme, når hun vågner op. Det er en af grundene til, at hun bruger Neutrogenas Grapefrugtoliefri ansigtsvask om morgenen. Bortset fra at hjælpe skuespillerinden med at holde huden klar, siger hun, at duften også er meget behagelig og ikke overvældende i A. M.

Hendes morgen ansigtsrutine er temmelig minimal, men Ortega siger, at der er et emne, hun aldrig glemmer at bruge. “Jeg forlader aldrig huset uden noget SPF,” siger hun. Nu sørger Ortega for at bruge solcreme hver dag, og når hun ikke filmer (“jeg føler, at makeupartisten ville blive sur på mig for den ene.”), hun er flittig med at genanvende, hvorfor hun elsker Neutrogenas SPF 55 Mist, en TikTok-favorit. Imidlertid, hun var ikke altid så loyal over for det, som hun er nu. “Jeg er Me .icansk og Puerto Rican, så jeg brændte aldrig, jeg blev lige garvet,” siger hun. “Jeg var ikke klar over, at [ved hjælp af solcreme] kunne forhindre rynker og hudkræft, og bare holde mig virkelig ungdommelig.”

Da duft er så vigtig for Ortega, er deodorant et indlysende must i hendes morgenrutine. Hendes antiperspirant af valg? Secret æteriske olier lavendel og Eucalyptus Antiperspirant. Bortset fra at blive formuleret med æteriske olier, der lugter som den rigtige ting, ikke de åbenlyst kunstige knock-offs, bruger denne deodorant emulgatorer til at holde underarmene glatte og hydreret. Til toppen af hendes duftgarderobe anvender hun et par Sprit .er af Le Labos Santal 33 eau de Parfum. “Jeg kan godt lide, at det ikke er for feminint eller maskulin—det er meget Unise.. Folk sammenligner mig med et dejligt hotel,” siger hun.

P. M.
For det meste består Ortegas hudplejerutine af de samme produkter, hun bruger om morgenen, startende med rengøringsmidlet. Hvis hun har problem pletter, hun siger, at hun bruger et apotek spot corrector hele hendes ansigt. “Mærket promoverer det aldrig, men jeg promoverer det, fordi det er alt, hvad jeg bruger, og det er så fantastisk,” siger hun. “Jeg bruger det efter at have renset min hud. Jeg gnider det bare ind og lader min hud absorbere det—det er virkelig blødt og pænt.”

Når det er fuldt absorberet, følger hun op med Neutrogenas oliefri fugtighedscreme, som har eksfolierende salicylsyre og fugtgivende glycerin for at holde huden afbalanceret. En anden apotek favorit af Ortega ‘ s er A .uaphor Lip Repair salve. “De begyndte at bruge det på sæt, og det er meget fugtgivende,” forklarer hun.

Mens Ortega ikke har brugt ansigtsmasker om et par måneder, deler hun, at hendes go-to var den berømthed-elskede a .tec Secret Indian Healing Clay. “Det er super stærkt, så jeg bruger det, hvis jeg har aggressive udbrud,” forklarer hun og siger, at det stadig ville være hendes go-to, hvis hun skulle have en lignende breakout i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *