Selena Gome 4 afslørede lige den $4 øjenmaske, hun bruger til at mindske Puffiness – og den er tilgængelig hos Sephora

Måneder brugt social distancering og arbejde hjemmefra har fået folk til at omfavne selvpleje: meditere, tage ture og investere i en hudplejerutine kan alle hjælpe med at øge dit humør. Faktisk viste en nylig undersøgelse, at mere end halvdelen af de adspurgte planlagde at praktisere mere selvpleje i 2021. Selena gome., der har været åben om sin rejse til mental sundhed gennem årene, har også været en mangeårig fan af at gøre netop det. Hun delte for nylig et par selvplejetips under Vogue ‘ s Beauty Secret-serie og sagde, at det at være “i et godt headspace” er en vigtig del af hendes rutine.

Den eneste Murders in the Building-skuespillerinde filmet hendes makeup-look om natten, der startede med at tænde stearinlys, gnide æterisk olie på hendes håndled og anvende disse agurkøjemasker på hendes ansigt for at mindske puffiness. Engangsmaskerne er lavet af rene ingredienser, herunder vandmelon og agurkekstrakt. De er også fri for ingredienser, som kan være skadelige for dig og miljøet, som oxybenzone, parabener, phthalater, sulfater, formaldehyd, og meget mere. Bedst af alt, øjenpletterne er veganske og kommer i genanvendelig emballage for at hjælpe med at skære ned på produktets engangsmaterialer.

Selena siger, at hun kan lide at starte med et rent lærred, før hun anvender sin makeup, så hun anvender Tatchas de .y Serum, mens øjenpuderne sættes i fem minutter. Serumet bruger hyaluronsyre og S .ualan til at fugte og fyldig hud. Efter at begge produkter er sat ind, er” 999 ” sangeren tilbage med en glat base—perfekt til at opnå hendes signatur katteøje og de .y glød.

Naturligvis er Gome.ikke den eneste fan af Sephoras agurkøjemasker. Over 100 korrekturlæsere gav disse masker en perfekt vurdering og sagde, at de “hjælper med mørke cirkler” og får deres hud til at føle sig blødere. “Jeg elsker at preppe min hud med dette før makeup for at hjælpe med at holde min krølle under øjnene i skak,” skrev en shopper.

“Jeg har meget tør hud / dermatitis og skal være meget forsigtig med, hvilke produkter jeg bruger,” tilføjede en anden. “Efter at have prøvet denne maske følte mit øjenområde sig forfrisket, og det forstyrrede ikke min hud. Jeg har faktisk købt mange af disse, fordi de arbejder for min betyder hud. Og selvfølgelig kan du ikke slå den lave pris!”

Med Selenas godkendelsesstempel og masser af rave anmeldelser er disse $4 beroligende øjenmasker sikker på at gøre en god tilføjelse til din egenplejerutine. Vælg et sæt op på Sephora i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *