Selena Gome New nye Mascara er en af mine foretrukne Makeup udgivelser af året

At finde en god mascara er altid værd at fejre,især når det giver volumen uden at efterlade klumper. Som skønhedsforfatter, jeg har testet hundreder af mascaraer, og selvom jeg er forelsket i mange gennem årene, Jeg befandt mig helt forelsket i Perfect Strokes Universal Volumi .ing Mascara fra Rare Beauty.

Det Selena gome. – skabte skønhedsmærke har afsløret en række hitartikler, herunder en vægtløs creme rødme, der er blevet en af mine daglige makeup hæfteklammer. Jeg tilføjer nu Rare Beauty ‘ s mascara til min go-to-Liste, da det kun tog en enkelt frakke af den veganske, parabenfri formel for at omdanne mine vipper fra slap til Lu .e.

Jeg sætter denne mascara til den ultimative test og bærer den for første gang i løbet af en klæbrig sommerdag. Oprindeligt påførte jeg kun en belægning på hver af mine vipper, jeg satte pris på den sømløse applikation. Takket være en børste beregnet til at kramme hver enkelt lash, var jeg i stand til blot at glide øjenmakeupen på. Der var ingen trækning eller manøvrering nødvendig for at sikre et klumpfrit færdigt produkt.

Sjælden skønhed skabte mascaraen med alle vippetyper i tankerne, og hvad angår mine vipper, synes jeg, at de generelt er temmelig almindelige i både udseende og længde. Men med perfekte streger ser mine vipper fyldigere, længere og mere udtalt ud. Det imponerende udseende modstod sommervarme og en hel dag med slid, kun vaklende, når jeg endelig anvendte makeup remover i slutningen af dagen.

Mine foretrukne mascaraer er dem, der ikke kræver tid og kræfter at anvende. Jeg vil ikke beskæftige mig med klumper, rester af produktrester, der til sidst gør vej til mine undereyes, eller en børste, der kræver kunstfuld præcision for at se resultater. Sjælden skønheds mascara, som så mange af dens genstande, gør øjenmakeup let. Uanset om jeg bruger mascaraen til at afslutte en hel glam-rutine eller som et soloprodukt, når jeg vil have et strejf af makeup, er det enkelt og leverer resultater på få sekunder.

Prøv denne selv og hent et rør med sjælden skønheds mascara fra Sephora i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *