Shoppere Siger, At Denne $ 28 Olie “Bogstaveligt Smelter” Deres Bumser Natten Over

Hvis der er en ting, jeg har lært af Rachel Nussbaum, InStyle ‘ s ingrediens sleuth af en skønhedsforfatter, er det, at de bedste hudplejeformler ofte er fulde af stoffer, jeg kan udtale. Jeg forsøger at bruge etiketten “clean beauty” sparsomt (det er subjektivt, især når sikkerheden af nogle ingredienser stadig diskuteres), men når jeg er vagt bekendt med alt, hvad et produkt indeholder, noterer jeg mig. Og når det har så mange glødende anmeldelser som Blume ‘ s Meltdo .n Acne Oil, hopper jeg ned på en internet rabbithole for at se, hvad opstyret handler om.

“Det ryddet op min acne inden for to uger. Rydder rødheden natten over, ” sagde en shopper af olien. “Jeg er så glad for, at jeg prøvede det, fordi intet andet hjalp mig med at rydde min acne. Du kan se forskellen på en dag. Jeg laver ikke engang sjov, det er vanvittigt. Dette vil altid være en del af min hudpleje rutine. Hvis du er tøvende, skal du ikke være det. Købe.”

Det Vidnesbyrd alene sendte mine øjenbryn skyde op – denne shopper var ikke tilknyttet mærket, og deres ord var ikke en del af en influencer-drevet kampagne. Det betyder, at Meltdo .n fungerer så godt, det tvang en dagligdags kunde til at sprede det gode ord gennem en Shark Tank-værdig salgshøjde. Ned ad rabbitholen faldt jeg.

Ifølge mærket renser olien acne, reducerer ardannelse og rødme og forhindrer udbrud. Men i modsætning til traditionelle spotbehandlinger lover det ikke at udtørre huden, i stedet for at efterlade din hud mere hydreret og næret ved hver brug. Et par All-star ingredienser mødes for at få det til at ske. Meltdo .n indeholder lysere, anti-aging hyben olie, anti-inflammatorisk blå rejnfan olie, bakterier-bekæmpelse tamanu olie, og ultra-hydrating jojobaolie, for at nævne nogle få.

Men oliens picece de R .sistance ligger i sin første og mest dominerende ingrediens: sort cuminfrøolie. Som Blume noter på sin hjemmeside, den olie, der er fuld af vitamin A—bedre kendt som retinol—der forhindrer acne og ar heler, sammen med genoprettende vitamin D. Det selv indeholder en styrkelse af calcium og niacin, buzzy kemiske forbindelser, der er krediteret med at reducere rødme og stimulere produktionen af kollagen (det er de ting, der fylder i rynker).

Den færdige concoction virker vidundere på hormonal cystisk acne, rosacea og hyperpigmentering. Uanset om du bruger Meltdo .n-olien som en pletbehandling eller blander den i din fugtighedscreme, siger korrekturlæsere, at du vil se næsten øjeblikkelige resultater. Som man udtrykte det, ” Meltdo .n bogstaveligt smelter ned dine bumser .”

“Seriøst, det ryddet op tre cystiske bump natten over,” læser en anden anmeldelse, passende titlen ” Overnight Miracle.”Disse mind-blo .ing resultater var nok til at udarbejde nogle stærke følelser. “Jeg græd om morgenen, det var sådan en øjeblikkelig forskel.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *