Siden jeg blev mor, min selvtillid steg i soveværelset

Moderskab – og mødres stemmer-skal fejres hver dag. Men det betyder også at have ærlig, Dom-fri samtaler om kompleksiteten af forældrerollen. I vores serie Millennial Moms, vi afslører det smukke—og skræmmende—ansvar ved moderskab gennem linsen fra forskellige kvinders oplevelser, fra at afbalancere sidehustler for at sørge for vores børn til at håndtere dating apps som unge enlige mødre.

Sticky snot sidder fast i min albue, og mit hår er ikke blevet vasket i mindst tre dage, men jeg har aldrig følt mig kønnere. Jeg ved, det lyder underligt—det er underligt—men hør mig ud. Selvom min mand og jeg begge har travlt med at arbejde hjemmefra og se vores to energiske småbørn (som jeg sværger skal have koffein i stedet for blod, der strømmer gennem deres årer), sker der intime øjeblikke mellem os oftere end nogensinde før. I soveværelset, på sofaen, i brusebadet—ja, du får billedet. At blive mor har totalt forvandlet min tillid til livet, især når det kommer til køn. Jeg føler mig stærkere end nogensinde før, med en nyfunden respekt for min krop, der absolut gør en forskel, når det kommer til romantik.

Jeg har kæmpet med kropsbillede problemer siden jeg var barn. Jeg er ikke stolt af mængden af selvhat, negativ selvtale og ekstrem Skyld, jeg har haft over alt fra Min vægt til manglen på motion i mit liv. Kombiner det med min strenge afholdenhed-kun opdragelse, en frygtelig ekskæreste, og generel angst, og køn var noget, der altid bare var okay. Det gjorde ikke noget, at jeg var forelsket og tiltrukket af min mand—jeg kunne ikke tåle mig selv, så jeg kunne bare ikke blive komfortabel med at lade min vagt ned for køn. Og det sugede lidt.

I begyndelsen af vores forhold, jeg troede, jeg må gøre noget forkert. Hvorfor var køn ikke noget, jeg så frem til som mine venner gjorde? Hvorfor var det svært at gå vild i at kysse og hygge mig? Jeg skammede mig ærligt over min krop og flov over, at min mand så mig nøgen. Min mand er stor og har aldrig en gang presset mig til at gøre noget, jeg ikke ville gøre—i romantikafdelingen eller andre steder—men stadig, jeg vidste, at der manglede noget. Da jeg blev gravid en måned før vores første jubilæum, det var ingen overraskelse, at min køn drevet faldt endnu længere. Jeg havde at gøre med morgenkvalme, ømhed og smerter, og generelle graviditetsproblemer oven på alt andet.

Efter at min nu tre og et halvt år gamle søn blev født, begyndte tingene gradvist at ændre sig. Jeg indså endelig, at min krop er fantastisk.

Jeg voksede et liv i min livmoder, fødte, brugte mine bryster til at fodre og fodre min baby, og overlevede måneder uden søvn og fuldstændig udmattelse. Jeg kunne ikke respektere det efter det.
Da jeg blev gravid med min anden søn kun ni måneder efter fødslen, mens jeg stadig ammer, kæmpede jeg igen. Min baby mave viste så meget hurtigere, jeg fik mere vægt denne gang, og smerterne var endnu stærkere. (Gravid køn er bare ikke det for mig, okay?) Men efter at have født igen, bundet med min baby og lært at være mor til to, fortsatte min selvtillid bare med at vokse. Det har været en op-og-ned rejse for at lære at kunne lide mig selv som vores familie udvidet.

Min krop var anderledes efter min graviditet. Jeg har flere strækmærker og løsere mavemuskler, hvilket ikke er godt for min selvtillid. Men det føles som om jeg fik så meget mere, end jeg gav op. Jeg blev så stolt af mig selv, voldsomt beskyttende over for mine børn, og læner mig helt ind i min rolle som deres mor. Min tankegang skiftede med mine babyer i tankerne, finde motivationen til at gå på ture med dem, fordi de elskede at være udenfor og træne som en måde at behandle min krop med respekt på grund af hvor meget det går igennem. Nu er jeg stærkere, mere selvsikker og gladere. Folk kommenterer min” mor glød ” hele tiden, og jeg føler mig smukkere, fordi jeg er virkelig lykkeligere end nogensinde.

Denne tillid overføres til soveværelset, hvor køn er nu noget, jeg så frem til og nyder mere, end jeg nogensinde har haft i mit liv.
Før børn, min angst ville få mig til at tænke over alt, understreger noget på min opgaveliste, og føler mig for overvældet eller selvbevidst til virkelig at hygge mig under køn. Det sker stadig nogle gange, men nu føler jeg en lethed, jeg ikke kan forklare. Jeg bliver lettere tændt og er oftere åben for intimitet. Misforstå mig ikke, jeg har stadig angst. Men min nyfundne-mor tillid betyder, at jeg kan lide min egen krop mere end nogensinde, hvilket betyder køn føles bedre end nogensinde, også. Jeg føler mig mere forbundet med min mand, mere villig til at eksperimentere, oftere “i humør.”Det er ærligt som at være teenager igen, undtagen i mit eget forbandede hus, hvor jeg kan lave reglerne.

Jeg siger ikke, at blive mor automatisk fikset alle mine kropsbilledproblemer, eller at denne oplevelse vil være den samme for alle (*indsæt “resultater kan variere” advarsel her*), men for mig føles moderskabet godt. Jeg elsker denne nyfundne tillid til mig selv, Jeg værdsætter, hvad min krop kan gøre, og jeg føler mig freaking salig, når det kommer til køn. Jeg kan have flere stress linjer og strækmærker, men jeg har også bigger…er, smiler, så det er det hele værd.

Skriv et svar