Titteritter tester en ny funktion, der ligner meget Instagram stories

Med sociale medier bliver mere og mere en del af vores daglige liv (så meget, at nogle af os skal tage udpegede pauser fra det), forsøger hver anden platform at udnytte brugernes adfærd, hvad der virker og hvad der er trending. Derfor tester t .itter en ny, forsvindende meddelelsesfunktionalitet, som har en slående lighed med de Instagram-historier, vi alle har lært at kende og elske.

I et blogindlæg, der blev oprettet i dag, den 4. marts, introducerede t .itter group-produktchef Mo aladham “en ny måde at starte samtaler på,” afslører, at appen på sociale medier er begyndt at teste en ny funktion kaldet “flåder” i Brasilien. Beskrive funktionen som “en måde at få samtaler indledt med dine flygtige tanker,”aladham sagde, at appen leger med ideen om T .eets, der ikke forbliver på din profilside for evigt.

Find ud af mere om Titteritters nye” flåder ” – funktion, hvordan det fungerer, og hvornår det ruller ud til resten af T theitterverse nedenfor:

Hvad er flåder?
Flåder eller “Flygtige t .eets” er tekst, GIF ‘ er eller video, som du kan sende til din profil i 24 timer.

I lighed med Instagram stories vises t .itters flåder i en separat tidslinje over dit almindelige feed via en række afrundede profilikoner. Selvom du ikke kan få likes, ret .eets eller offentlige svar på flåder, kan de med åbne DM ‘ er modtage reaktioner og svar på deres midlertidige indlæg lige til deres indbakke—ligesom Instagram stories.

Ideen er at fjerne noget af offentliggørelsen af T .itters natur, da nogle brugere er tilbageholdende med at bruge platformen til mindre udformede, mere afslappede meddelelser, der forbliver på deres profilside, medmindre de manuelt slettes.

“Folk fortalte os i en indledende undersøgelse, at fordi flåder forsvinder, føler de sig mere villige til at dele afslappede, daglige tanker,” rapporterede aladham. “Vi håber, at folk, der normalt ikke føler sig trygge t .eeting bruge flåder til at dele, hvad der er på deres sind.”

Det er vigtigt, at din profils indstillinger bestemmer, hvor mange mennesker der kan se dine flåder. Hvis du er indstillet til PRIVAT, er det kun dem, du accepterer at følge dig, der kan se de 24-timers posteringer. De, der er offentlige, teoretisk, kan få deres flåder set af alle, der ser op deres profil.

Sådan laver du en flåde på Titteritter:
Naviger til din startside
Tryk på knappen ( + ), som vises øverst på din hjemmetidslinje. Det skal være den første i en række flåder fra folk, du følger.
Skriv op til 280 tegn på tekst, og tilføj derefter eventuelt fotos, GIF ‘ er eller video.
Hit” Fleet ” for at offentliggøre din midlertidige t .eet.
Hvornår lanceres t ?itter-flåder?
I øjeblikket, Twitter er kun afprøve Flåden funktion i Brasilien, men Aladham siger, at testen vil oplyse, hvordan (og om) virksomheden vælger at gå videre med at rulle den ud til flere lande.

“Baseret på testen lærer vi, hvordan eksistensen af en ny måde at tale på ændrer den måde, du interagerer på T .itter, og om det giver dig mulighed for at dele det, du tænker mere komfortabelt,” sagde han.

Selvom Twitter er strejftog i midlertidig udstationering vil gøre det den sidste af de store sociale medier, apps til at gøre det, det synes som et naturligt næste skridt for en app, der værdsætter folks tanker og meninger. Med hensyn til hvornår vi faktisk kan bruge det, bliver vi bare nødt til at vente og se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *