Uber rapporterer, at, gennemsnitlig, otte kvinder bliver seksuelt overfaldet i sine køretøjer hver dag

Uber offentliggjorde sin meget forventede sikkerhedsrapport 2017-2018 den 5.December 2019. I det afslørede virksomheden, at mere end 3,000 seksuelle overgreb fandt sted i Uber-køretøjer i 2018 alene. Som anført af The .ashington Post, dette er første gang Uber har været så gennemsigtig om omfanget af sikkerhedsspørgsmål, der finder sted inden for rammerne af sit ride-deling Imperium. Nu er det tid til at høre, hvad Uber vil gøre ved det.

I den fulde rapport brød Uber to års værdi af krav om seksuel misforhold i 21 kategorier og offentliggjorte data om de fem mest alvorlige. Ifølge rapporten, der i 2018, Uber modtaget 235 rapporter om ikke-seksuelle anal, 280 rapporter om forsøg på ikke-seksuelle indtrængning, og 1,560 rapporter om ikke-mindelig berøring af en seksuel del af kroppen, som alle fandt sted inden for den godkendte ride-andel køretøjer.

Selvom Uber så en samlet 16% fald i seksuelle overgreb i Uber køretøjer mellem 2017 og 2018, hvilket er et fald virksomheden credits til sin “betydelige investeringer i sikkerhed i løbet af de seneste 2 år”—det indser, at dette fald kan blive ødelagt, fordi ryttere kan føle sig mere komfortable at komme frem med deres rapporter i fremtiden, efter at have set, hvor alvorligt Uber (forhåbentlig) tager dem.

I 2018 samarbejdede Uber med National se .ual Violence Resource Center og Urban Institute for bedre at klassificere sine rapporter om seksuelt overgreb.
Selskabet har også i forbindelse med de lokale retshåndhævende embedsmænd, trafiksikkerhed organisationer, og mere end 200 kønsbaseret vold forebyggelse eksperter, herunder Voldtægt, Misbrug og Incest Nationale Netværk (RAINN), den Nationale Alliance for at sætte en Stopper for Seksuel Vold, og det Nationale Netværk for at Afslutte Vold i hjemmet, for at gøre sine ride-deling af netværket til et sikrere system.

Uber rapporterer, at dets sikkerhedsteam er tredoblet i størrelse siden 2017, og virksomheden er dedikeret til at få sine kunder til at føle sig trygge. Det arbejder på at integrere en driver-verifikation PIN-funktion i deres app, samt en 911 tekstning funktion, så kunderne diskret kan anmode om hjælp, hvis det er nødvendigt.

Virksomheden håber, at det vil føre an i at omdanne ride-delingsindustrien til et sikrere miljø. Vi er ivrige efter at se, hvordan denne nye gennemsigtighed fungerer for virksomheden.

Hvis du er en overlevende af seksuelle overgreb og har brug for hjælp, kan du ringe til National se .ual Assault Telefon Hotline på 1-800-656-4673 for at tale med en uddannet rådgiver. Du kan også chatte online med en rådgiver her. Begge tjenester er tilgængelige 24/7.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *