Unicode annoncerede 117 nye emojier, og de kønsrelaterede viceværter taler til os

Ligesom det engelske sprog truer det med at tilrane sig, emoji er et stadigt voksende, stadigt udviklende leksikon. Og i dag har Unicode-konsortiet begavet verden med 117 nye emoji til 2020-også 117 nye måder at udtrykke subtile følelser og andre meddelelser, som traditionelt skriftsprog bare er for begrænset til at beskrive. Kan vi få en * hævede hænder*?

Emoji er direkte refleksioner af kulturens udvikling-husk introduktionen af dovendyret emoji i 2019?- og dette års stald føles især repræsentativt for vores kollektive skub mod repræsentation og inklusivitet.

Nogle af vores favoritter? En kvinde og en kønsneutral person i en smoking; en mand og en kønsneutral person i et slør; en kvinde, mand og kønsneutral person, der fodrer en baby (fordi det ikke kun er kvinder, der er plejere!); og transseksuelle flag og transseksuelle symbol. Vi graver også den kønsneutrale fortolkning af julemanden.

Velkommen til emoji verden, M.. Claus!
Som vi er kommet til at forvente af vores underlige og elskede symbolsprog, kastede Unicode også nogle virkelig tilfældige ting på 2020-emoji-listen. Der er et helt udvalg af dyr, hvoraf nogle er uddøde. Dodos og mammutter og bævere, Åh min! Der er en potteplante, fordi vi alle er plantemødre nu. Der er en pinata, en fondue gryde, et stempel, en tekande, en ninja, boble te og fladbrød og tamales og blåbær og anatomisk korrekte hjerter. Der er kort sagt alt, hvad du aldrig vidste, at du havde brug for at udtrykke i emoji—form-indtil nu.

Vi kan ikke sige med sikkerhed, når alle 64 Emoji 13.0 (117 når du tæller hudfarvevariationer) vil være tilgængelige på din telefon. Unicode opretter simpelthen de originale emoji-design, så skaber platforme som Apple, Google, .hatsapp og T .itter deres egne fortolkninger og ruller dem ud på deres egne tidslinjer.

Når det er sagt, sagde Emojipedia i sin Instagram-meddelelse, at de nye designs vil være tilgængelige i anden halvdel af 2020. Indtil da kan du tage et kig på alle 117 kommende emoji i slidesho.formular nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *